reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
O proszę moja Mama mieszka w Dundee ;)

U nas teraz byli teraz przez ost dni znajomi ze Szkocji więc bardzo miło spędziłam czas :)
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach!! Ja muszę czekać do poniedziałku :(

W ogóle ost czuję się mało ciążowo, z jednej str to super a z drugiej oczywiście mnie to niepokoi ;)

Witam wszystkie nowe Mamusie fajnie że dołączyście do nas :)

p19uflw1vekq68fq.png
Ja tak samo od kilku dni czuje się w ogóle jakbym w ciąży nie była. Mdlosci delikatne, piersi bolą troszkę i nie są już nabrzmiale i chyba takie same jak były...
żadnych zachcianek.. wstręt tylko do niektórych rzeczy...
boje się trochę.. w czwartek wizyta u lekarza zobaczymy.
W ogóle istnieje szansa żeby w takim przyoadku z dzieckiem było coś nie tak skoro nie było żadnych krwawien?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

a jakie szczepionki dajecie dzieciom lub dawałyście, ja dawałam te na nfz , mój mały wcale nie płakał, ale dawałam ze wzgląd na to,że straszą tym autyzmem

Angelika nie martw się ją w poprzedniej ciąży oprócz rosnącego brzucha nie miałam objawów i wszystko było ok. Mi też od kilku dni lepiej a mdłości dawały w kość więc chyba maluch stwierdził że matce odpuści. [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo od kilku dni czuje się w ogóle jakbym w ciąży nie była. Mdlosci delikatne, piersi bolą troszkę i nie są już nabrzmiale i chyba takie same jak były...
żadnych zachcianek.. wstręt tylko do niektórych rzeczy...
boje się trochę.. w czwartek wizyta u lekarza zobaczymy.
W ogóle istnieje szansa żeby w takim przyoadku z dzieckiem było coś nie tak skoro nie było żadnych krwawien?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystko będzie dobrze , nie nakręcaj się, szczerze mówiąc zawsze jest szansa, że płód może przestać się rozwijać i nie musi być od razu krwawienia ja tak miałam, ale po co to rozważać musi być dobrze. Nie ma co myśleć negatywnie, ja już przestaje się zastanawiać nad tym to i szybciej czas leci.

Ja nie mogę znaleźć grupy mogę jakoś link
Z telefonu nie mogę podesłać linku... mi też nie wyswietlilo nic. Ale tam są takie zakładki. Wyniki wyszukiwania wyświetla w zakładce "najpopularniejsze". Kliknij w zakładkę "grupy" i wtedy dopiero wyświetli. Mam nadzieję że znajdziesz ☺

reklama
Do góry