reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jak to dlaczego ponieważ noe jest to bezpieczne. Niesie za sobą duże ryzyko powikłań... Jest cała lista. Moj chłopak miał transfuzje i nie moze byc juz dawca krwi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miodulka brawo, teraz wizyta to już formalność.
Ja od początku czułam ciążę, robiłam betę w 8 dniu i wyszła " wysoka" bo w naszym laboratorium inne wskaźniki. Testy zrobiłam chyba ze 4 za wcześnie ale serducho mówiło że spokojnie. ..i się doczekałem. W przeddzień spodziewane miesiaczki była blada kreska, a dzień po już wyraźna . Do lekarza poszłam w 5 tyg.Dostałam foto z mała plamka.- 3mm i oszalalam. A sumie to dopiero jak mi tydzień temu kartę ciąży założył to do mnie dotarło.A dziś nam bity 9 tydzień

Jeju, jak ja Wam zazdroszczę możliwości spania w nocy i drzemki w dzień....:-( :( Nie narzekacie, naprawdę. Cieszcie się. Ja z dwójką dzieci w domu, z motorkiem w szanownej, nie ma szans na 10 minut spokojnego siedzenia, w nocy z kolei Witek potrafi 2 godziny nie spać ot tak, a i tak budzi się koło 6:00. Czym ja w życiu zgrzeszyłam? :rolleyes2:
Tak wir naprawdę, korzystajcie i nie narzekajcie. Macie sobie teraz spokojnie odpoczywać, bo to ostatnie miesiące spokoju.

To ja z zupelnie drugiej strony - pruszków ,

Ale zawsze to okolice W-wy:) a zamierzasz rodzic w W-wie? Ja rodziłam syna na Inflanckiej, ale mimo super położnej bez której dopingu nie dałabym rady nie chce tam raczej wracac. A Na prawie druga stronę, bo na Wole to ja jeżdżę właśnie do pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miodulka super.
Za necia ale pomaga szybciej wrócič do sił.A ja miałam maluszka do zaopiekowania i wykarmienia więc się nie zastanawiałam czy si zgodzić czy nie.
Dzag współczuję.To właśnie jest plus posiadania starszych dzieci.Po urodzeniu maluszka już tak lekko nie będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry