reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Eh a ja jednak na IP... pojawiła sie jakaś żywa krew... czekam na konsultacje i badanie :/ boje sie ze powtórka z kwietnia, ale co ja mogę:/ nic... jak teraz sie nie uda to juz nie będę próbować po raz kolejny... widocznie mój kochany jedynak jest mi tylko pisany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana trzymam kciuki!
Pociesze cie ze w 2 ciazy mialam MEGA krwawienie - spodnie do kolan we krwi - a jednak wszystko bylo dobrze i urodzil sie zdrowy maluch

reklama
@Nusia123 w takich truskawkowych ,malinowym i każdej owocowej jest hibiskus 0,3 także kup i nie patrz na to przejrzałam w różnych sklepach herbaty i w każdej znalazłam, wiadomo ,ze typowo 80% to nie.

@miodulka też oglądałam Trolle świetne są

@koko@ ja mam 18 stycznia ;)

@emikaa daj znać kochana trzymam kciuki &&&

@za_necia11 u mnie cała miska w mandarynkach i pomarańczach jak tylko się kończą od razu kupuję i zjadam sama :)

Eh a ja jednak na IP... pojawiła sie jakaś żywa krew... czekam na konsultacje i badanie :/ boje sie ze powtórka z kwietnia, ale co ja mogę:/ nic... jak teraz sie nie uda to juz nie będę próbować po raz kolejny... widocznie mój kochany jedynak jest mi tylko pisany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! Napisz koniecznie co i jak!

reklama
Do góry