reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Aneczqa a Olek coś pokazuje że go boli ten pecherz czy normalnie się zachowuje? Macie przespane nocki?To już za tydzień Olek ma urodziny? Wy chyba pierwsi byliście ż tego co pamiętam. Z gotowaniem rozumiem Was bo teraz na wyjeździe jak nie gotuję tylko jemy w knajpach to czuje różnice. Nie ma zmywania i w ogóle sprzątania. W górach jak byliśmy to się przez pierwszy tydzień wymienialiśmy z mężem - jeden śpi drugi jest ze Stasiem. I tak cały dzień prawie żeby odespać.. poza tym non stop padało a ja byłam chora więc takie wakacje i już. Teraz czuje że brak mi ruchu więc wracamy do codziennych spacerkow ale najlepiej po lesie bo w tej temperaturze nie da się wyrobić.
Nie ciągnie Was do pracy? Kamila powodzenia :) . Anitek żyjesz? Jestescie już na wakacjach? Pozdrawiamy!!!

reklama
Trochę mnie ciągnie do pracy ale w mojej szkole są tak duże zmiany ze się boje. No i boje się ze umrę z tęsknoty.
Olgierda olus ma urodzinki za dwa tyg a za tydzień wyprawiamy. Dostał juzcpierwszy prezent, rowerek od chrzestnego! Dal mu wczesniej żeby sobie latem wykorzystał. To jest rowerem z prowadicą, daszkiem, obracanym siodełkiem. Mały uwielbia

Trochę mnie ciągnie do pracy ale w mojej szkole są tak duże zmiany ze się boje. No i boje się ze umrę z tęsknoty.
Olgierda olus ma urodzinki za dwa tyg a za tydzień wyprawiamy. Dostał juzcpierwszy prezent, rowerek od chrzestnego! Dal mu wczesniej żeby sobie latem wykorzystał. To jest rowerem z prowadicą, daszkiem, obracanym siodełkiem. Mały uwielbia
I już jeździ? Przeslesz linka?

Olgierda przekopalam internet i nie mogę znaleźć takiego jak mały dostał wiec wklejam link z podobnym w stylu rowerkiem Link do: ROWEREK TRÓJKOŁOWY SWIFT KINDERKRAFT + AKCESORIA.
Na tym rowerku na razie sobie siedzi, trzyma kierownice i trąbi :D Gdy będzie starszy to będzie mógł pedalowac. Rodzic trzyma prowadnice i kieruje, zakręca itd a maluch jest dumny ze jedzie na rowerku i szczęśliwy bo rozgląda się i wszystko widzi. Jest tez zabezoieczony barierkami i pasem przed wypadnięciem.

reklama
Kamila, czyli razem wracamy do pracy. Będziemy się wspierać :* i razem sobie poplaczemy .
Powiedz, kto zostanie z Filipkiem podczas Twojej nieobecności?
My tez często jezdzimy nad jeziora, tyle że bez noclegu. Morze kocham wiec nie moglabym go sobie odpudscic ;)
Ja jestem na etapie poszukiwania niani. Mieszkam na wsi. Proponuje prace 3 razy w tygodniu, ok 15 godz tygodniowo bo resztę dni i godzin Mały bedzie pod opieką męża i zgłosiły sie raptem 2 osoby chętne a chce zaplacic ponad polowe swojej wypłaty. W sumie zglosilo się więcej pań ale one by chciały u siebie w domu a ja się na to nie zgadzam. Ech, nie chce się pracowac jak państwo daje pieniadze za nic i wspiera nierobow i patologie. Przykre .

Dziewczyny niedługo zaczynamy ROCZKI! :D Pamietacie jakie bylyśmy rok temu zmęczone, ociężale, wystraszone przed porodem??? Pewnie juz się rodzą sierpniaczki 2018! :)
Olgierda, my padamy jak muchy przez te upały. Przez dwa dni bolala mnie głową, czulam się tak slaba ze nie miałam siły na nic :(

Anitek, gdzie Ty???! Opuściłas nas?!? Tesknimy. Pamietam ze mowilas ze będziesz karmić Zoje przez rok. Przymierzasz się do odstawienia?
Ja nadal odciagam. Mały pije 3 razy po ok 200, czasem jeszcze 100ml. Ciekawe jak dam rade polaczyc prace i odciąganie mleka.

Do góry