reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Pewnie 3 dniówka jak pisze Anitek. Takie wirusy lubią maluszki. Obserwuj wątpie aby to był lód chyba że jakiś barwnik. Julka jak była mała miała 3 latka była u mojego taty w firmie dostała lizaka taki z kwiatkiem w środku. Wróciliśmy gorączka 1 dzień nic. Pojechaliśmy za jakiś czas znowu zjadła lizaka i dostała do domu- w nocy gorączka. Myślę hmm lizak dziwne rano bez śladu gorączki. Za kilka dni dałam jej tego lizaka i gorączka. Inne lizaki wcinała i nigdy takiej reakcji nie było. Nie martw się zobaczysz jak będzie jutro. Powyzej 38,5 daj przeciw gorączkowy i obserwuj czy nie rośnie.

Jedziemy do lekarza...
Olgierda czekany na wieści z zacisnietymi kciukami!
Moich koleżanek córki tez miały trzydniowke niedawno. Jednak zarazila się u kuzynki na roczku a druga od jakiegos przedszkolaka.
Olgierda, nie obwiniając się o loda! To na pewno nie to!

Anitek, widzę ze jestes osoba która widzi przyslowia0ową szklanke do polowy pełną. Super!
Ja miałam ciężki dzień. 2 drzemki po 15 minut. Płacz przy usypianiu. Koszmar!
Wystaw6ikam na olx lezaczek i przyjechała młoda mamusia, na oko 25 lat i mówiła ze ma dwumiesieczne blizniaki i 22miesieczne dziecko! Szok! Juz nie narzekam! :D

Nurofen na zbicie gorączki i jutro badanie moczu. Ogólnie stan dobry ale lekarka mówi że trzeba całą noc monitorować bo wysoka gorączka 39.Teraz trochę spada po nirofenie.mam nadzieję że będzie ok. Dzięki za kciuki. Dobranoc

U Zoi temperatura też dochodziła do 39 i była cały czas senna. Po dwóch dniach przeszlo. Jak Staś czuje się dzisiaj?

Aneczqa współczuję. Najgorsze są takie dni.

reklama
Do góry