reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewcxyny robiliście sobie badania krwi ostatnio? Ja zrobiłam bo miałam zawroty i dziś mi wyszło 36 żelaza czyli za nisko i podwyższone erytrocyty i costam jeszcze. Chyba ze cztery nieprawidlowe w morfologii. Myślicie że to normalne przy karmieniu? Do lekarza idę dopiero w poniedziałek. Ale trochę się martwię...

Szkoda ze śniegu nie ma :( Był ale stopniał.
Ja juz tez skompletowwlam małemu ubrania na 74 ale czasem jak coś upoluje to nie umiem sie powstrzymac :-) :)
Mały śpi, ciekawe czy będzie tak spał jak po poprzednim szczepieniu :laugh2:
Olgierda, prawda ze ten smiech jest cudowny? Ja uwielbiam go rozsmieszac. Dzisiaj śmiał się do pielęgniarek i pediatry, ewidentnie je podrywal!! Byłam troszkę zazdrosna ale tylko troszke :p
Jest cudowny, najpiękniejszy na świecie. Mogłabym tak się z nim śmiać godzinami:)..Ale muszę przyznać, że tylko mąż potrafi go tak rozsmieszać. Ja nie mam takich zdolnosci:sorry2:

I my po szczepieniu. Szczepionkę do picia po pił i mlaskał zadowolony ale po zastrzyku mocno płakał i to ładne kilka minut. W samochodzie zasnął biedaczek. Ostatnio mieliśmy po szczepionkę na następny dzień w nocy gorączkę 38 więc jutro wieczorny spacer odpuszczam. Sobotę zobaczymy. Waga 6600 długość 67cm. Kolejne w lutym a potem w marcu meningokoki bo powiedział że jak zaczniemy po 6 miesiącu to 2 a nie 3 dawki. Powiedział też żeby po 6 miesiącu zwiększyć dawkę Wit D na 600 jednostek. A i że przy rozszerzaniu diety na początku pamiętać też o wprowadzaniu glutenu nie tylko warzyw i owoców w formie np. kaszki. Kupa co 2-3dni norma a śluz ok skoro nie ma biegunek i wysypek. No i ciągle suchy katar to pewnie od suchego powietrza ale mamy wilgotność w sypialni 50 więc ok ale sezon zwiększony na kurze i kaloryfery i tak nosek się oczyszcza. Wcześniej jak był mokry przeziębienie a teraz mówi że norma o takiej porze roku.

Dziewcxyny robiliście sobie badania krwi ostatnio? Ja zrobiłam bo miałam zawroty i dziś mi wyszło 36 żelaza czyli za nisko i podwyższone erytrocyty i costam jeszcze. Chyba ze cztery nieprawidlowe w morfologii. Myślicie że to normalne przy karmieniu? Do lekarza idę dopiero w poniedziałek. Ale trochę się martwię...
Anemia często dopada matki karmiące. Mnie dopadła w ciąży wtedy jadłam dużo buraków, teraz zresztą też bo bardzo lubię, pietruszka w dużych ilościach i moja ulubiona herbata z pokrzywy.

Anitek, dzięki :)
Kamila, Oli po tamtym szczepieniu przez dwa dni spał, a dzisiaj odwrotnie :)
Olgierda ja tez mam zawroty głowy. Ale najbardziej dokucza mi lewy bark. Okropnie boli

reklama
Olgierda ja tez mam zawroty głowy. Ale najbardziej dokucza mi lewy bark. Okropnie boli
To może też zrób badanie krwi?...
Mnie bolą nadgarstki i krzyż, ale zapisałam się na fitness i chodzę na ćwiczenia na kręgosłup raz w tyg.

Do góry