Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekujemy. Trzymajcie się na szczepieniu...Dziewczyny gratuluję pokaźnych maluszków.
Aneczqa ja też pewnie będę płakać. Chciałabym już mieć to za sobą.
Jest cudowny, najpiękniejszy na świecie. Mogłabym tak się z nim śmiać godzinami..Ale muszę przyznać, że tylko mąż potrafi go tak rozsmieszać. Ja nie mam takich zdolnosciSzkoda ze śniegu nie ma Był ale stopniał.
Ja juz tez skompletowwlam małemu ubrania na 74 ale czasem jak coś upoluje to nie umiem sie powstrzymac
Mały śpi, ciekawe czy będzie tak spał jak po poprzednim szczepieniu
Olgierda, prawda ze ten smiech jest cudowny? Ja uwielbiam go rozsmieszac. Dzisiaj śmiał się do pielęgniarek i pediatry, ewidentnie je podrywal!! Byłam troszkę zazdrosna ale tylko troszke
Anemia często dopada matki karmiące. Mnie dopadła w ciąży wtedy jadłam dużo buraków, teraz zresztą też bo bardzo lubię, pietruszka w dużych ilościach i moja ulubiona herbata z pokrzywy.Dziewcxyny robiliście sobie badania krwi ostatnio? Ja zrobiłam bo miałam zawroty i dziś mi wyszło 36 żelaza czyli za nisko i podwyższone erytrocyty i costam jeszcze. Chyba ze cztery nieprawidlowe w morfologii. Myślicie że to normalne przy karmieniu? Do lekarza idę dopiero w poniedziałek. Ale trochę się martwię...
Ok dziękiAnemia często dopada matki karmiące. Mnie dopadła w ciąży wtedy jadłam dużo buraków, teraz zresztą też bo bardzo lubię, pietruszka w dużych ilościach i moja ulubiona herbata z pokrzywy.
Anitek, dzięki
Kamila, Oli po tamtym szczepieniu przez dwa dni spał, a dzisiaj odwrotnie
Olgierda ja tez mam zawroty głowy. Ale najbardziej dokucza mi lewy bark. Okropnie boli
To może też zrób badanie krwi?...Anitek, dzięki
Kamila, Oli po tamtym szczepieniu przez dwa dni spał, a dzisiaj odwrotnie
Olgierda ja tez mam zawroty głowy. Ale najbardziej dokucza mi lewy bark. Okropnie boli