Szczęśliwa3
Fanka BB :)
A jak skontaktować się z Truskaweczka2017 ? napisałam prywatną wiadomość a mimo to nie mam dostępu do zamkniętego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się że to kwestia czasu, bo Truskaweczka chyba pisze do kogoś z prośbą o udzielenie uprawnień, więc sama wiadomość do niej nie wystarczy.A jak skontaktować się z Truskaweczka2017 ? napisałam prywatną wiadomość a mimo to nie mam dostępu do zamkniętego
Dziewczyny mam pytanie techniczne. Jak wyłączyć przychodzę nie wiadomości z forum na skrzynkę e mail?
Bardzo mi przykro. Nawet sobie nie wyobrazam, co musisz teraz czuć. Życzę Ci dużo siły.Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylam powidzenia reszcie dziewczyn
Boże kochana... dlaczego to się stało..? los jest niesprawiedliwy... straszne...Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylam powidzenia reszcie dziewczyn
Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylam powidzenia reszcie dziewczyn