reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Morawka taka sama ze mnie kobietka...przynajmniej się pocieszyłam że nie jestem jedyna w tym gronie.
Mi pasy w aucie nie idą tak przez brzuch żeby mi to przeszkadzało już teraz.Ale słyszałam o tych nakładkach.
Dona1710 witaj...dla mnie najważniejsze że dziecko zdrowa a co do płci to napewno 3 córeczka będzie tak samo kochana jak 2 poprzednie.Ja też mam 2 córeczki ale płci 3 dziecka jeszcze nie znam.
Skąd dokładnie ze Śląska jesteś?
Patysia152 ja też na szczęście pracuje tylko 3 nocki w tygodniu.
Itta87 zdrówka dla synka.Też ze mnie taka kobietka.
Patysia152 możesz wcześniej pójść na macierzyńskie już w 6 m.ale wtedy szybciej będziesz musiała wrócić do pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie.. dlatego bede pracowac jak najdluzej.. bo potem nie wiem jak z praca...

reklama
Dzag wiem ze to nie temp. Ogolnie my staramy sie nie podawac lekow na goraczke dopoki nie przeszkadza dziecku. Ostatnio nawet przy 39.5 bawil sie i obylo sie bez... narazie temp wrocila do normy ale re oczko ropieje.. narazie przemywal solq. Wkropilam krople.. i probowalam mojego mleka... ale na rzesach sie zatrzymuje [emoji85]...

Mi pasy tez w ciazy nie przeszkadzaja. Zle sie czuje bez...
Luska u was przepisy tez sie zminily odnosnie uzywania tel podczas jazdy?? U nas jest 6 punktow karnych plus 200 funtow...

Dziewczyny napewno poczujecie już za niedługo ruchy.
Patysia152 my z kolei jesteśmy wierni marce volvo ....to było nasze pierwsze auto w UK i od tamtego czasu tylko volvo.
Dona1710 mi się od czasu do czasu zdarzają jeszcze poranne mdłości.
Joanna1987 ale super.Gratuluję zdrowej dziewczynki.

U nas eM kiedys mial i bylo wadliwe... ale wiadomo zawsze w kazdej marce mozna na wadliwy model trafic

Od grudnia eM zaczął samochodem do pracy jezdzic... a ja dostaje hopla w domu non stop... autobus raz na godzine.. i to trzeba isc 30 min... :/ wiec odpada... tak to motorem jezdzil.. ale zima i zimno... a ja "uziemniona"...

@dona1710 hej!
Dowiedziałaś się, że będzie dziewczynka na USG prenatalnymw 12tc? Jeśli tak ti nie tras jeszcze nadziei. Mówię Ci to ja, mama 15 miesięcznego chłopca, który do 16tc miał być dziewczynką[emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Od grudnia eM zaczął samochodem do pracy jezdzic... a ja dostaje hopla w domu non stop... autobus raz na godzine.. i to trzeba isc 30 min... :/ wiec odpada... tak to motorem jezdzil.. ale zima i zimno... a ja "uziemniona"...

Ajj ale ten moj maluch jest przeslodki :D jak pytam gdzie dzidzia pokazuje na brzuszek [emoji7] albo mowie przytul brzuszek albo dzidzie to tez tuli i buziaka da :D ale chyba nie rozumie jeszcze kto to dzidzia :D

reklama
Patysia152 zdrówk dla synka więc.
Dzag82 mam tak samo z paznokciami zbyt dużo robię by mogły być długie lub pomalowane.Poza tym ja w pracy nie mogę mieć pomalowanych więc to dodatkowy argument za nie przeciwko malowaniu paznokci.
Polukam Dzag82...nawet nie wiem.
Wczesna ta Wasza pobudka Dzag82.

Do góry