reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@luska1979 Rajstopy są nakładane jak spodnie - na tyłek, a pończochy to takie rajstopy tylko na nogi. Każdą oddzielnie się zakłada i sięgają do ud, prawie pod pośladki. Takie bardziej sexi są ;P

ja też kiedyś tylko pończochy ale zaczęły mnie uczulac te silikony mocujace i niestety rajstopy wróciły
a śmigam najczęściej w sukienkach i spodniach i obcasy uwielbiam
teraz mam problem bo płaskich butów praktycznie nie mam, sportowe jedne do biegania i ciuchy też w większości eleganckie
a kupione trampki starsza córka już zgarnęła!!!

reklama
@Hola77 Ja nie przepadam za pończochami. Irytuje mnie ta guma [emoji14]

Kurcze zawiozłam męża do pracy bo potrzebuję dziś auto, wróciłam i zaległam na kanapie! Tak mi się nie chce zbierać do fryzjera.. A jak pomyślę, że mam wysiedzieć w miejscu 2-3 godziny to masakra.. [emoji14]

jestem po ponadprogramowej wizycie i dupa. kiepskie wyniki cytologii i batdzo dużo bakterii w moczu.
idziemy w profilaktyke nerek
Hola mam to samo..wlasnie sprawdzilam moje wyniki online i znow mam problem z moczem :( leukocyty dla normy 0-5 ja mam 10-20 i bakteria oznaczone jako "d liczne" ... Ehhh, jak ze wszystkim mam super wyniki i wszystko ok , to ten mocz ... Zobaczymy co ginekolog jutro powie... Nie wiem czy nie bede musiala przebadac sie gdzies dalej bo cierpie na nawracajace zapalenie pecherza i infekcje intymne. [emoji21] [emoji21]

Dzień dobry dziewczyny. To nie jest mój najlepszy, dzień pada i spać się chce idę pić kawę [emoji52]

Mi ginka tlumaczyla ze najlepiej trzymac sie ph moczu. Norma jest od 5-8. Im wieksze tym mozliwosc namnazania bakterii. Ostatnio po furaginie zero bakterii i wszystko ok. Ale ph 8. Pewnie bede powtarzac wyniki

Wow ja normalnie nie wierze... Jestem w szoku po wizycie na nfz... Podejrzal mi dzidzie z samego rana i powiedzial ze kolejny raz ogladamy za 4 tyg... Nadal nie chce uparciuch pokazacwco tam ma miedzy nogami. I choć nie było to długie ważne, że maluch się rusza i serduszko bije.
Od poloznej dostałam ksiazeczke z przepisami i plyte z ćwiczeniami tylko checi brak. Dostałam też opieprz ze moja waga spadła o pol kg haha. A to nie moja wina ze wymiotuje ;(

Szaro, buro, chłodno, pada, odwołali mi endo... Ide spać by przytyć i może przejdzie mi ból głowy

Och wysłało mi się za wcześnie.Dostałam pozwolenie mimo że miałam amniopunkcję w tej ciąży.
Morawka dziękuje.Powiedzieli że już w przyszłym tygodniu zadzwonią już z pełnymi wynikami amniopunkcji więc poznam płeć jupi.
Trzymam kciuki za wizytę.
Mi też czasem tak robi ta aplikacja podczas edycji.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry