reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

My już Po szczepieniu. Malutki się naplakal teraz usypiamy już na noc. Jak narazie odpukać jest lepiej niż ostatnio chodziaż też trochę maruda

reklama
Blerka maka będzie zbierac wilgoc wiec odparzqc sie nie bedzie. Trzeba zmywac bo moga sie zrobic grudki ale nie musza. Ja bym nalozya na wacik i tak wpudrowala delikatcie i malutko. No i maka tez spowoduje ze nie bedzie go bolalo odparzenie ;)

Hej
Dziękuję dziewczyny, no właśnie tak myślałam że z tymi kupami to dr gadała głupoty...

Blerka jak Leonkowa szyja?

My dziś byliśmy u dermatologa i co? Żadnej alergii nie ma :-D Babka od razu stwierdziła że to potówka czerwona i dostaliśmy płyn do stosowania miejscowego z antybiotykiem z uwagi na nawracające stany zapalne. Dostaliśmy też receptę na olej wapienny robiony na zamówienie na wszelkiego rodzaju odparzenia i zaczerwienienia skóry tak na przyszłość a że dziś tyłek czerwony to sprawdzimy jak zadziała

Ale tu dziwnie cicho jak przeniosłyście się na fb.. Mam nadzieję że u Was i Waszych pociech wszystko w porządku :-)

Martuszka! super, że nie alergia!

Miałam Leona kombinezon zmierzyć! zapomniałam... juto zmierzę!
Szyja obtoczona mąką... zobaczymy co z tego wyjdzie!:-)

ja też tęsknie za gwarem na bb...
mam nadzieję, że całkiem nie padnie forum..

Spokojnie z tym kombinezonem :-)
U nas do tej pory mąka się sprawdzała chociaż nie mieliśmy większych odparzeń

Ewelinka ja z tych niefejsowych :-) to forum to też pierwsze i szkoda że już obumiera..

Martuszka dobrze ze nie alergia.
Pisałam na fb że Michasia wczoraj zmierzyłam i ma 68 cm więc wyciągnął się sporo a mimo to mieści się w ten kombinezon ze Smyka rozmiar 56 :-)

reklama
Natomiast ten kombinezon z KappAhla rozmiar 74 jest na prawdę ogromiasty. Piszę też na nim że na 9 mcy więc pewnie by się zgadzało wielkościowo. Muszę zmierzyć te kombinezony.

Do góry