reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mój m znów w szpitalu :( te leki które dostał po zabiegu palca podrażniły trzustkę i znów miał atak, w nocy zabrało go pogotowie :( jakby tego było mało to Marta ma ospę :/
Ancikowa będziemy blisko bo pewnie cały tydzień będę jeździła do m do kliniki w Ligocie :(

reklama
Amor ja mam britax b-dual. Pcha sie gp super i jest zwrotny ciezej podnirj pod kraweznik jak emis sie z przodu. Jak z tylu latwiej. Ale sadzam go do przodu bo lubi.
Mozna klasc oboje na plasko mozna uzywac jako pojedynczy.
Kiedys wstawialam zdjęcia.

Ja ten wozek mialam przy starszakach i jest to jedyny wozek ktory spelnia moje wymogi dla dwojki. I cenowo tez nie jakis kosmos.
Skladam go do auta z dwoma siedzeniami wczepionymi lub jendym jesli Ala bedzir w foteliku.

Panikara ale sie porobilo i jeszcze ta ospa. Ja przechodzilam ospe mlodej ok 3 tyg przed narodzinami Hugo. Zdrowia dla m i dla mlodej.

Wow pospalam do 9 jak nigdy[emoji3][emoji3][emoji3]
Z rana zdarzylam ropakowac dwie walizki. Jeszcze jedna mi zostala. Hugo bardzo spokojny od rana. Teraz spi ale nie licze ze bedzie to dluga drzemka bo ostatnio takich brak.
Teraz uspiam mloda ale boje sie ze tak latwo nie zasnie bo spala do 9.20.

U nas dzisiaj mokro. W nocy padalo i pewnie znowu bedzie wiec nie wiem jak mi pranie wyschnie.

Blerka u nas ok 21 ale wilgotno.

Rozlozylam dzisiaj Hugo po raz pierwszy mate. I jaka atrakcja[emoji3][emoji3][emoji3] narazie mu sie podoba i lezal juz na niej 3 razy dzisiaj. Wogole to ma dzisiaj bardzo dobry dzien i jest czesto odkladalny [emoji3] hamaczkiem tez nie pogardzi dzisiaj[emoji3]
Chyba czuje ze jest w domu.
Ciekawe jak bedzie z zasypianiem na noc

A ja znowu czekam na hugowa kupe. Dzisiaj 8 dzien bez. Najdluzej zrobil na 9 dzien wiec jeszcze poczekam do wtorku i jak nie bedzie dam kawalek czopka.

reklama
Cinamona, dostajesz zakaz narzekania na pogodę, sorry!
Panikara, zdrowka dla m i dla Marty!!!
Sann, zbadaj sie koniecznie, bo tyle czasu to nie powinno tak być.
Dziewczyny z PL, w Auchan do 22.10 promocja pampersow, np. 3ki sa za 35 pln.

Ja musze sobie jakiś pałąk zorganizować, bo mało na pleckach leży. Cos polecacie?
A w tym tygodniu planuje sie juz przenieść na podłogę bo to lezenie na łóżku i mniej bezpieczne i mniej rozwojowe, za miękko.

Do góry