reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bunia podjęcie takiej decyzji na pewno nie jest łatwe ale tak jak piszesz, zdrowie maluszka najważniejsze i czasami lepiej nie ryzykować. Dobrze, że masz wsparcie. Trzymam kciukasy i czekam na wieści.

Bunia, Lakara kciuki cały czas & & & &

Akuku jak sytuacja u Ciebie? Czyżby córcia była, aż tak punktualna, że w dzień terminu postanowi wyjść na świat?Trzymam kciuki za Was!

Bunia oczywiście że cc to też poród i najważniejsze jest zdrowie dziecka. Ja też się tym kieruję. My jesteśmy dorosłe baby i sobie poradzimy z komplikacjami po cc a najwazniejsze żeby maluch był zdrowy. Melduj dalej w miarę mozliwości, kciuki !

Nad ranem masakra byla ale teraz No i skurcz zanika, są ale mniej bolesne i chyba co 10 czy 15 min.... juz miałam nadzieję że urodze jeszcze dziś. ... wczoraj mówili że rozwarcia jak będzie jakieś 4 cm to wtedy przebija wode, a jak to jest ze skurcz zanika i rozwarcia nie powiększa czyżby kończy się na cesarskie? ???

Dziękuje kochane [emoji173]️ Najważniejsze ze lekarze wspierają każda decyzje i rozmawiają o tobą na za i przeciw i o wszystkich pytaniach.. I tak jak piszecie mały jest najważniejszy i wazne zeby jemu nic nie groziło :) wiecie chce bardzo próbować naturalnie rodzic ale obawy sa coraz większe a ryzyko spore wiec nie ma co kombinować ma sile..

Lakara czyli co rozwarcie nie postępuje? To pewnie każa czekać dalej co sie bedzie działo moze na chwile zwalnia a zaraz ruszy i sie cos konkretnie zacznie. Trzymam kochana kciuki &&

Dziewczyny, wczoraj przed północą (23:30) urodził się nasz syn Ignas. Nasz mały, wyczekany cud. Jesteśmy mega szczęśliwi. Młody zdrowy, 3940 gr, 52 cm. Pozdrawiamy ze szpitala!
Poród wywoływany, 10 dni po terminie. Z przebiciem worka płodowego, oksytocyna i epiduralem.

Bunia - cc to też poród.. też bolesny i trudny...a jak miałyby być jakieś komplikacje przy porodzie SN to faktycznie lepiej CC... Ale duuuże Maleństwo będziesz miała :) Trzymam mocno kciuki! Uszy do góry! :)
ja gdybym wiedziała, że Leon jest tak gabarytowo do mnie niedopasowany to też bym wolała CC.

Akuku - jak sytuacja? i jak Synek ?
Lakara - może sie jeszcze bujnie wszystko! trzymam kciuki!

Miłego dnia Żuki!

reklama
Do góry