reklama
lucalew
Fanka BB :)
Kwiatuszek witaj i uszy do gory ja jak robilam bete to 1 wynik mialam chyba 28 a 48h pozniej ok 90 takze widocznie jest to wczesna ciaza. Dziewczyny tez juz pisaly nie wazny wynik tylko czy prawidlowo przyrasta. Dla spokoju mozesz zrobic jeszcze raz bete za 48h.
JInx gratuluje dobrych wynikow, moje niestety nie sa za dobre, podwyzszone ob i leukocyty podwyzszone we krwi i w moczu ahhh
Marand trzymam kciuki, zeby Ci ten torbiel szybko zniknął. Bierzesz cos czy sie nic nie bierze na to w ciazy?
My imie mamy juz wybrane dla dziewczynki Małgorzata a jak chlopiec to jeszcze myslimy :-)
JInx gratuluje dobrych wynikow, moje niestety nie sa za dobre, podwyzszone ob i leukocyty podwyzszone we krwi i w moczu ahhh
Marand trzymam kciuki, zeby Ci ten torbiel szybko zniknął. Bierzesz cos czy sie nic nie bierze na to w ciazy?
My imie mamy juz wybrane dla dziewczynki Małgorzata a jak chlopiec to jeszcze myslimy :-)
beata88
blerka nie nie jesteś sama z tymi imionami ja już mam pewne typy Dominik, Gabriel, Justyna, Judyta lubię takie nie oklepane ale jeszcze szukam inspiracji
My jeszcze przed ślubem kiedyś rozmawialiśmy, jakie byśmy chcieli dać imię dla chłopca, a jakie dla dziewczynki. Okazało się, że to nie było takie proste, bo ani ja, ani mój mąż nie jesteśmy w stanie każdego pomysłu drugiej osoby zaakceptować, ale też da się znaleźć takie imiona, które się obojgu spodoba. Pierwsze imię i dla chłopca (Krzyś) i dla dziewczynki (Kaja - tu jeszcze nie jestem całkiem pewna) już dawno wymyśliliśmy, a wczoraj tak sobie rozmawialiśmy, jakie byśmy drugie imię dali.
Loveboiled nawet nie wiedziałam, że takie opaski są choć w sumie nie miałam mdłości w poprzedniej ciąży, na co liczę w tej również ale dobrze wiedzieć
Marand nie martw się, na pewno torbiel się wchłonie!
Jlnx super wieści, gratuluję udanej wizyty i nie ma to jak poczucie bezpieczeństwa w ciąży, które daje lekarz
Kwiatuszek też miałam jedno poronienie. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, to powtórz za jakieś 2-3 dni betę. Rozwieje wszelkie wątpliwości. Trzymam kciuki.
Blerka ja na razie nie myślę o imionach, dopóki serduszka nie zobaczę…. Ale potem wpadnę w szał szukania całą poprzednią ciążę synuś był Piotrusiem, 3 dni przed porodem zmieniliśmy z M na Łukaszka, więc pewnie jakieś imiona zaklepię sobie, a i tak wyjdzie co innego
Marand nie martw się, na pewno torbiel się wchłonie!
Jlnx super wieści, gratuluję udanej wizyty i nie ma to jak poczucie bezpieczeństwa w ciąży, które daje lekarz
Kwiatuszek też miałam jedno poronienie. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, to powtórz za jakieś 2-3 dni betę. Rozwieje wszelkie wątpliwości. Trzymam kciuki.
Blerka ja na razie nie myślę o imionach, dopóki serduszka nie zobaczę…. Ale potem wpadnę w szał szukania całą poprzednią ciążę synuś był Piotrusiem, 3 dni przed porodem zmieniliśmy z M na Łukaszka, więc pewnie jakieś imiona zaklepię sobie, a i tak wyjdzie co innego
My chcieliśmy bardzo Ignacego - ale siostra urodziła pierwsza i ukradła Obecnie na tapecie Leon/Bruno i Pola. Ja marzę o Bazylim lub Beniaminie ale jestem straszliwie osamotniona w swojej miłości do tych imion... ooo i jeszcze Konstanty i Kosma...
beata88
blerka Kosma fajne, nawet znam jednego Kosmę a ty widzę lubisz takie rzadkie imionka
reklama