reklama
ale mi smaku tym rosołem narobiłyście dzisiaj co prawda rybę zaplanowałam smażoną, ale chyba na następnych zakupach kupię włoszczyznę i będzie zupa.
Chyba mam trochę podobnie jak dziewczyny ze snem - też czasem nie mogę zasnąć, albo budzę się dość wcześnie i ostatnio mam wyjątkowo dużo ciekawych snów. Z drugiej strony czasem w dzień czuję senność, ale nie na tyle, żeby się położyć.
Ciekawa jestem, czy jest tu ktoś jeszcze po 30tce oprócz mnie.
Chyba mam trochę podobnie jak dziewczyny ze snem - też czasem nie mogę zasnąć, albo budzę się dość wcześnie i ostatnio mam wyjątkowo dużo ciekawych snów. Z drugiej strony czasem w dzień czuję senność, ale nie na tyle, żeby się położyć.
Ciekawa jestem, czy jest tu ktoś jeszcze po 30tce oprócz mnie.
lucalew
Fanka BB :)
JInx ja tez z grona po 30 tce :-)
Lucalew nie widzialam wiadomosci i przyznaje sie - odkurzalam i buszowalam po sklepie z mezem ale bylam tez u tesciowej i zjadlam dwa talerze rosolu :d to moze odpusc sobie wieczorami ten syrop ? Moze on powoduje ze tak Cie dusi?
Beatko w takim razie wspolczuje, ja po wczorajszym mialam dosc, cale szczescie jesli nie dostane l4 to i tak wedlug grafiku dopiero w czwartek ide do pracy :d
Hmmm czyli jestem najmlodsza?
Beatko w takim razie wspolczuje, ja po wczorajszym mialam dosc, cale szczescie jesli nie dostane l4 to i tak wedlug grafiku dopiero w czwartek ide do pracy :d
Hmmm czyli jestem najmlodsza?
starajaca25
Magdus ile masz lat
loveboiled
A ty magdus 92 rocznik? To tak jak ja
beata88
Oj tam najmłodsza czy najstarsza. Nie ważne najważniejsze żeby kochać swoje dzieci i dać im szczęście:-) u mnie w rodzinie kobieta urodziła dziecko po 40-stce i też jest dobrze:-):-) także wiek nie wybiera;-)
reklama
kasietta
Lucalew - generalnie też z Gdyni jestem, ale teraz mieszkam u teściów na Suchym Dworze (koło Pogórza Górnego). A mieszkanie kupujemy w Mostach k. Rewy, więc przez najbliższe kilkanaście lat co najmniej do Gdyni nie wrócę
Beata88 - uwielbiam to, że mieszkam nad morzem, chociaż w tym roku w wakacje na polskiej plaży byłam raz, i to po 22, napić się piwa
A co do wieku to chyba jak większość też rocznik '88 jestem
Beata88 - uwielbiam to, że mieszkam nad morzem, chociaż w tym roku w wakacje na polskiej plaży byłam raz, i to po 22, napić się piwa
A co do wieku to chyba jak większość też rocznik '88 jestem