reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
ale mi smaku tym rosołem narobiłyście :) dzisiaj co prawda rybę zaplanowałam smażoną, ale chyba na następnych zakupach kupię włoszczyznę i będzie zupa.

Chyba mam trochę podobnie jak dziewczyny ze snem - też czasem nie mogę zasnąć, albo budzę się dość wcześnie i ostatnio mam wyjątkowo dużo ciekawych snów. Z drugiej strony czasem w dzień czuję senność, ale nie na tyle, żeby się położyć.

Ciekawa jestem, czy jest tu ktoś jeszcze po 30tce oprócz mnie.

Lucalew nie widzialam wiadomosci i przyznaje sie - odkurzalam i buszowalam po sklepie z mezem :p ale bylam tez u tesciowej i zjadlam dwa talerze rosolu :d to moze odpusc sobie wieczorami ten syrop ? Moze on powoduje ze tak Cie dusi?
Beatko w takim razie wspolczuje, ja po wczorajszym mialam dosc, cale szczescie jesli nie dostane l4 to i tak wedlug grafiku dopiero w czwartek ide do pracy :d

Hmmm czyli jestem najmlodsza? :D

reklama
Lucalew - generalnie też z Gdyni jestem, ale teraz mieszkam u teściów na Suchym Dworze (koło Pogórza Górnego). A mieszkanie kupujemy w Mostach k. Rewy, więc przez najbliższe kilkanaście lat co najmniej do Gdyni nie wrócę:(

Beata88 - uwielbiam to, że mieszkam nad morzem, chociaż w tym roku w wakacje na polskiej plaży byłam raz, i to po 22, napić się piwa:p

A co do wieku to chyba jak większość też rocznik '88 jestem :)

Do góry