reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny! Milo czytac jak sie tak wspieracie i dopingujecie. Ja jestem taka z doskoku ale za wszystkie trzymam kciuki i dopinguje! :-)

Beata88 zarazaj zarazaj optymizmem ! :-) bo nade mna dzis czarne chmury, nic mi sie nie chce i zalapalam jakiegos dola. Do tego jakos dziwnie kreci mi sie w glowie. Stan do kitu. Dobrze ze szkrab spi to troche odsapnac mozna. A jak dzis u Was?

Dzięki dziewczyny ja też mam chwile słabości jednak naprawdę staram się myśleć pozytywnie. No bo co nam daje zamartwianie się? No nic to absolutnie nic nie zmienia tylko niszczy nam zdrowie. Także głowy do góry ;-)
No a gdzie reszta dziewczyn które miały dziś wizytę? Czekamy :-)
Starajaca to teraz możesz legalnie wylegiwac się na kanapie.;-)
Betka a czemu jesteś z doskoku przez pracę czy zajecia domowe?

Ja dzisiaj w ramach odskoczni zaczęłam wypisywać kartki świąteczne i tak jakoś nastrojowo mi się zrobiło:-):-) uwielbiam święta

Beata podpisuje sie pod tym co mowisz. Zamartwianie sie nic nie zmieni, co ma byc to bedzie. Ale faktycznie czasem nachodza mnie tez takie glupie dziwne smutne mysli.
A stan blogoslawiony jest przereklamowany i tyle. Nie mozemy jesc wyszystkiego na co mamy ochote, drikna na relaksowanie tez nie mozna sobie walnac, do tego mdlosci, rzyganko, wieczna sennosc, zaparcia, hemoroit i tak mozna wyliczac... :-D
Ale jak sie zaczyna czuc ruchy dziecka to takie piekne uczucie :-)

Tak to jest dla mnie najpiekniejsze uczucie pod słońcem dlatego też chcialam jeszcze raz byc w ciąży by znów TO poczuć. Ale z kolei teraz sobie przypomnialam jak poród boli auć dobrze że to trwa tylko chwile a radość z dziecka całe życie:-) poprzednią rodzilam 4 godz. więc mogę powiedzieć że tylko chwile. Choć zdarzają się i takie ktore trwaja trzy zmiany pielęgniarek:-):-) no tym to współczuję

Starająca25 - całym sercem jestem za Wami! Musi być dobrze!
Strasznie zazdroszczę Wam tych wizyt u gina, pęcherzyka a serduszka na monitorze to już w ogóle...:)!
Ja dopiero 22.12 idę.
Magduś - ja również mam mega pragnienie wodę litrami pochłaniam i non stop do łazienki biegam:) Dziś w pracy dzieci wcześniej na przerwę wypuściłam, żeby z toalety skorzystać:p

reklama
Witam wszystkie nowe mamy

Kasietta ja jak dojrzę coś z ciuszków ciążowych na promocji, to będę kupować. ;) Wole na promocji, niż potem przepłacać ;] Napewno kupię 1-2 pary rurek, jakieś leginsy i sukienki, bo to wiosna/lato będzie.

Amna14 mój M. się bardzo cieszy, ale jak to faceci, do póki dzidzia się nie urodzi to ciężko im zdać sobie sprawę z tego, co się dzieje ;] Gratuluję pięknej bety ;)

Mama jiz ja też trochę świruję, cały czas sprawdzam czy nie plamię itp ;/

Beata88 piękne maleństwo ;)

Aga Z masz racje, nie ma to jak babskie grono, i nikt Ci nie wypomni że marudzisz :D

Starajaca25 a bierzesz jakis sztuczny progesteron na podtrzymanie ciąży? Nie znam tych tabletek o ktorych piszesz

Martuszka gratulacje olbrzymiej bety ;]

Z kalendarza mi chłopak wychodzi ;] Ale my z M. nie chcemy znać płci do porodu, chyba że coś nam się odmieni. A Wy?

Ja też Wam zazdroszczę pierwszych wizyt, ja na swoją ponad tydzień jeszcze muszę poczekać, do 19.12 :( Nie mogę się doczekać!

Do góry