reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witam dziewczyny jak siądę na komputer to poodpisuje coś więcej i uzupełnie tabelke. Mnie mdłości męczą cały dzień. Mało jem i głowa mnie boli :-( macie jakieś sposoby na to?? Help

Beata88 u mnie tez masakra.. Jeszcze do tego synek w nocy się budził co chwilę.. Wczoraj to zjadlam parę owoców i trochę makaronu. .. Nawet pić mi sie nie chce. Jem na siłę i przy tym jeszcze gorzej się czuje ale po chwili czuje się juz lepiej, jakbym jadła malo a często to byłoby dobrze ale kompletnie nie mam apetytu

Kochane wy macie ten problem a ja strach czy utrzyma sie ta wczesna jeszcze ciaza niby mam tabl ale musimy czekac :( tak sie boje juz 2 razy sie nie udalo :(

O widzę że dziś aż trzy wizyty mamy!! Dziewczyny kciuki zaciśnięte [FONT=&amp]maartuszkaa89[/FONT], [FONT=&amp]blerka, [/FONT][FONT=&amp]lucalew[/FONT] dajcie znać po wizycie

starajaca25 wiem że łatwo się mówi ale postaraj się myśleć pozytywnie. Zobacz przecież zamartwianie się nic nie zmieni a może tylko zaszkodzić. Wiele osób twierdzi że stres szkodzi. Także brzuszek do przodu i śmiało przed siebie do sierpnia :)

loveboiled to jest najgorsze to wstawanie w nocy. Ja niby często nie wstaje bo jakoś dwa razy czasami prześpi całą noc. No ale każde wstanie to dla mnie problem bo żołądek podnosi się do gardła:-(

mama ty miałaś jakiś przepis na miksturę na mdłości, przypomnij nam tu ją bo nie pamiętam

Pateczka515 witaj :) wciągnęłam cię na listę. witaj w gronie mdłości :)

blerka no skoro jest tak jak mówisz to pewnie nie ukryjesz się z brzusiem zbyt długo i już niedługo zaczną się pytania :)

No i mnie dopadły mdłości... Rano przed śniadaniem czułam, że jestem głodna, ale niemiłosiernie mnie muliło. Ledwo zjadłam, na 5 min było lepiej i znowu się zaczęło... Dzisiaj poczułam, że jestem w ciąży.
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty! Ja już lekki stres odczuwam przed moją sobotnią...

reklama
Do góry