reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Olka - trzymam kciuki mocno! Wszystko będzie dobrze!

ja nie narzekam na apetyt... ;)
ruszam do kina z Małżem!
Miłego wieczoru!

reklama
Blerka ja w poprzedniej ciąży wybralam się z mężem do kina i nigdy więcej w ciąży nie ide :D haha tak się objadlam popcornem i słodyczami ze co chwilę do kibelka lazilam takie mdłości miałam haha :D

Cześć Dziewczyny :)

Jak tu macie wesolo :)
Akuku - usmialam się do łez z wiatrów ...ostatnio też mam taki Hmmm problem ;)

Olka - trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze!

Lucalew - bardzo mi się spodobało to co napisalas...trzeba cieszyć się tym co się ma :)

Ja dalej się czuje koszmarnie...glowa mnie bóli od dwóch tyg...już się powoli załamuje..i jestem nie do życia totalnie. Do tego mdłości i zgaga..fuj cie...:/ we wtorek byłam u gina - dzidzius machal rączkami i nozkami i ma już 3 cm :D

Usg genetyczne mam 3 lutego :)

Pisalyscie o jedzeniu/ niejedzeniu dzieci...a u mnie jest tak...Majusia ma 1, 5 roku i je wszystko i BARDZO dużo..aż się martwię :/ gruba nie jest, ale brxuszek ma i Wazy 13 kg...

Idę się położyć bo M zabrał Maje i pojechali na zakupy.

Całuje :*

Cześć!

Olka powodzenia i dużo spokoju!

Ja po wizycie, Larwa ma 4,61 cm. Genetycznego dr nie zrobił, bo stwierdził, że troszkę jest za mały. Wg usg wychodzi 11t 3d.c. A termin podał na 6.08. Czyli tak mniej więcej jak ja sobie policzyłam. Widziałam i słyszałam serduszko, rączki, nóżki, nos (musi być chłopak! Nos zdecydowanie po ojcu :)). Kręciło się i fikało. Fajnie nogą zarzucał:)

Usg genetyczne teraz ma być 2.02.

hej lizosomek no mamy wesoło i to jak musisz odwiedzać nas częściej ;-) widać wszystkie objawy Cię dopadły, oj współczuje ale pocieszające jest to że kiedyś przejdą:-) prosimy i fotki z wizyty ;-)

kasietta cieszę się że po wizycie ok już 13 tydz, to teraz tylko z górki. Dawaj focie:-)

reklama
Focia już jest:)
Ale faktycznie, teraz już chyba nie muszę się denerwować czy wszystko ok... A nawet teraz dr mówił, że przezierność wąziutka, ale nie chce na razie mierzyć. I powiedział, że za 2 tyg się widzimy, a potem to już co 30 dni:) (L4 :p)

Do góry