reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

lucalew a najbardziej mnie smieszy jak ktoś się oburza ze" ja bokow nie puszczam " :D a wiatry leca ze ciężko wytrzymac hue hue :D ja się nie kryje bo i po co- trzewia rozwali :D hahahahaha :D:D wiadomo ze nie ide puplicznie i nie cisne :D hehe
dziewczyny pierdzcie na zdrowie :D I do tego taki wierszyk
Puszcze bąka niech się bląka po firankach po zaslonkach , puszcze bąka - zamiast w doopie niech się błąka po chałupie ! :D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe dziewczyny chyba nikt tak jak Wy nie poprawia mi humoru aż coraz mąż na mnie spogląda dlaczego śmieję się do tel. :-) mnie też porządnie wzdęło w ostatnim czasie i w ciągu paru dni przybyło mi parę miesięcy patrząc na objętość brzuchola i głód też niesamowity... Wieczorami luteina pod język i choć na trochę mam spokój od jedzenia.
I oczywiście gratuluje udanych wizyt Kochane :-)

Lucalew smacznego:) teraz możemy sobie pozwolic na nocne jedzenie;)

Ide spac bo maly kweka i tylko śpi jak leze obok .

Marand hak synowi urodziny wyprawialam ddla calej klasy to dw miesiące o tym mowilam..meczylam..wymydlslam zabawy jedzenie.. bylam wykonvzona a on przeszczesluey ..tyle prezentoe nigdy na raz nie dostał :)

reklama
Ale mam dzisiaj straszne odruchy wymiotne... Np dziś otwieram śmietnik w kuchni i ... Lece do łazienki... Zwrócić dopiero co zjedzona pomarańcze :( odrzucił mnie zapach resztek jedzenia.. A najbardziej zapach czosnku mi przeszkadza.. A w poprzedniej ciąży za to zapach gotowanego mięsa.. Czasami na sama myśl o czymś mnie bierze, no masakra :(

Ostatnia edycja:
Do góry