reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku - ja zanim sie zabrałam do nich to ze dwa tygodnie ogladalam rozne filmiki na youtube i zdjecia szukajac inspiracji i informacji, ale pewnie kolejny który zrobie to bedzie dopiero na 3 urodzinki synka, wiec znow zapomnie co i jak, no i nie mam sprzetu pomocnego przy dekoracji

reklama
czubki jak boga kocham.

love you girls.

a mysmy dzis dzieciom powiedzieli :-) (tzn. wlaczylam dopplerka i chlopcy sluchali seruszka i zgadli) i chociaz jakas dobra wiadomosc bo chlopcy przeszczesliwi, kochani moi. 3h prawie rozmawialismy, pytali o wszystko, moje myszki ukochane. i to jest sloce tego dnia. jaka ja jestem szczesciara majac tych malych lobzow... i mojego m. wszystko inne sie nie liczy.
nic.

ja sie czuje jak dinozaur ;) wiec dolaczam do okraglego grona szacownych wlochaczy w paski ;) kochane jestescie.

Może właśnie dlatego jakoś od początku mówię i myślę o Was - Bączki :-)
ja też się dopisuję do jesiennych ćwiczeń!

u mnie też jak nie urok to sr... chociaż nie tak jak dosłownie jak u Yoohooska :p
wyleczyłam pęcherz :tak: i już się ucieszyłam że wszystko ok, a tu psikus. Jak sięgałam u Teściów po kolejną porcję buraczków z chrzanem to tak mi coś w plecach strzeliło i mnie przyblokowało! :eek: i zdychałam z godzinę... ale buraczki dokończyłam :-) teraz trochę lepiej...

anney- super, że dzieciaki się ucieszyły...to bardzo ważne:)
akuku - ja już zamawiam tort na chrzciny i nie wiem jak to zrobisz, ale nie masz wyjścia, bardzo mi przykro :p

Gratuluję udanych wizyt i super Maluchów! :)
Dobrej nocy i bądźcie grzeczne... chyba, że któraś ma siły... to bądźcie grzeSZne :laugh2:

Blerka grzeszyc to bym chciala ale nie mogę. Zapomnialam sie dzis spytac lekarza czy juz moge. Nic poczekam do kolejnej wizyty.

Anney super ze nastroj Ci sie poprawil i ze dzieci juz wiedza o nowym babelku :-)

No a u mnie tez sr... hehhe no bo jak nie zaparcia to sr...ka :-)

Anney suer ze chłopcy się ucieszyi i tak wypytywali :D mi Viki caluje brzuszek już od pierwszego dnia jak zrobiłam test , bo tego samego dnia im powiedzieliśmy :)

lucalew fakt jak wyjde na miasto to wcale tak zle nie wyglądam - jednak lustro w domu mam :D

boze dziewczyny ja tylko bym jadla i spala. wlasnie wciaglam zuper pieczarkowa :D była na obiad i się zostało :D:D
mniami pychotka :D a zaraz będę wdoopiac chrupki kukurydziane- ruskie jakies ale bardzo smaczne :D

dziś tez mnie naszlo na grzybki w occie i trufelki ! Jezusie ! ja zdechnę z grubym dupskiem i będą mi trumne na zamówienie szykować ! a n nagrobku napis "znaleziona z batonem" hahaha albo co innego w lapie będzie..

po takim mixie gazy jak nie wiem- koncert mamy w domu, a m mowi ze gnije od srodka :D

ludzie ja chce zyc ! i jesc ! hahahah

Lucynko widzisz, latwo sie mowi haha :-) Ech, z jednej strony i tak nie mam wplywu na to, co bedzie w poniedzialek. Moge tylko miec nadzeieje, ze bedzie dobrze :happy:
Dziolchy ja tez jestem duzy bak, ale co poradzic :-) Powiem wam, ze ja sie odchudzalam na orbitreku. W 3 miesiace zgubilam ok. 10-12kg. Naprawde polecam! Od wrzesnia sama bede walczyc z waga, a orbi czeka na mnie :-)
Spijcie slodko moje baki :-) Oby wam sie dobre rzeczy snily :-)
P.S. Akuku buahahahahaha :-D mnie ostatnio ssie w zoladku o 1 w nocy :-D
P.P.S. Naprawde super mamy tutaj atmosfere :-)

Oj ciotki klotki !!! Narazie nie ma co myśleć o chudnięciu. Do października od groma czasu. I damy raadę. Ja już mam plan. I wiem, że się uda bo jak raz się udało czemu nie drugi?
Teraz to nie my jesteśmy najważniejsze. A każda z nas inna. Dla mnie też wygląd jest bardzo ważny.

Głowa do góry i zero smutactwa!!

Akuku wymien lustro bo to co masz to jakas podroba :-p

Ale sie usmialam "znaleziona z batonem w reku" uspokuj sie po sie posram za przeproszeniem od tego smiania heheheheheh

Magdus wiem wiem ale tak trzeba mowic i Ty to wiesz :-)

Dla pocieszenia to nam z m w zwiazku ze siedze po nocach tez sie czasem ssanie wlacza a potem chodze i ostrzegam m o nadchodzacym tornadzie hehehhe

lucalew ja już m nie ostrzegam nawet:zawstydzona/y:- przyzwyczajony poprzednimi ciążami ze u nas takie wiatry ze firany lataja :D spokojnie samolot bym uruchomila :D
teraz mowi zebym chociaż wstala bo w krześle dziure zrobie :p :szok::szok:

ja to chyba musze o 19 chodzic spac żeby w nocy nie jesc! jakbym mózgu nie miała tylko zaladek się tam usadowil! a ze grawitacja sciaga jedzonko w dol to ja ciegle glodna ! no to już wszystko wiadomo :D:-p

reklama
Do góry