reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej

My juz po wizycie u chirurga z Maja. Trzeba ta cyste usunac pod narkoza. Zabieg nie jest dlugi bo 1-1,5 godz ale bedzie musiala zostac na noc w szpitalu pod obserwacja. Ech... W szpitalu na noc bedzie musial z nia zostac enek bo ja przeciez Hugo nie zostawie. Ale na szczescie to tylko jedna noc.
Do konca tygodnia powinnismy poznac termin operacji ale bedzie najprawodopodobnie miedzy 23-27 listopada bo wtedy enek jest caly tydziem w domu, nie podrozuje.
Ech... Juz sie stresuje

reklama
Cześć dziewczyny :)

W niedzielę ochrzciliśmy Milenkę, w kościele spała dopóki nie została jej oblana główka.. a potem dostała czkawki..już do końca mszy i chciała koniecznie jeść, na szczęście po wyjściu z kościoła uspokoiła się. Na imprezie o dziwo było bardzo w porządku, nie płakała, na szczęście nie padał deszcz więc miała dwie drzemki po 1h na polu i były tylko co chwilę zmiana operatora wózka :)
Daliśmy radę :)

Ale nie jestem aniołeczkiem po chrzcinach bo jestem bardzo marudna od wczoraj.. nie daje mamie spać ani trochę odpocząć mamie w dzień..

Za to moja mama zepsuła (naprawiła? :)) mi dziecko! Przyjechała wczoraj i wzięła ją na spacer, żebym mogła pozgonować w spokoju przez moją ósemkę (byłam u dentysty, mam już antybiotyk). Nie było ich 3 godziny, a młoda praktycznie cały czas spała! Brzuszek też się ogarnia chyba, bo była wczoraj jedna kupa i bez smużek. A w nocy tylko 2 pobudki, jak zasnęła o 20, to potem ok. 24 i 4. A teraz dopiero się wybudza :D A matka już ogarnięta :D Oby, tfu, tfu, tak dalej! :D

Czesc dziewczyny; ) U nas wszystko dobrze, cieszymy się szymonkie ile się da bo on tak szybko rośnie :( ubranka na 68 robią się już ciasne takiego mam klopsika; ) synek jest naprawdę bardzo grzecznym dzieckiem. Ładnie spi od ok 21 po kąpieli do ok 2 w nocy na karmienie a potem rano budzi po 7 żeby tatusia pożegnać do pracy i zasypia z cycem do 9. Wszystko co w zasięgu ręki pcha do buzi i slini wszystko wokol; ) chodziaz czasem jak ma zły dzień to da popalic; ) wszyscy są w nim zakochani:)

Co do świątecznych ubranek to naprawdę śliczne w Tesco. M wczoraj kupił małemu bodziaka czerwonego Mikołaja ;) 15 zł. I są świetne pajace i dresiki naprawdę tanio po 29 i 32 zl także polecam;)

Ja już dawno kupiłam jedno body i wczoraj drugie. To białe raczej będzie jeszcze za duże, a to czerwone może być już za małe [emoji13] No zobaczymy.
ImageUploadedByForum BabyBoom1447148636.480174.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1447148645.881013.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447148636.480174.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447148636.480174.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 52
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1447148645.881013.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447148645.881013.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 53
A ja nie widze zdjęc zuzzi ; (

Alicja sie popsula... znowu pobudki co 2-3 g..

Ja z emilkiem u lekarza ponownie.. tak wcziraj poczytalam i wychodzi na to ze to jest AZS.. podobno dzieci z tego wysrastaja ok 2 rz.. ale On ma 20 miesiecy.. a wyszlo mu pierwszy raz poktorej miesiaca temu.. nie licze tego co mial kiedys bo to prawdopodobnie byl wirus.. ahh
Mam dosc. 3 alergikow w domu ;/ ciekawe czy Alicje ominie ...

reklama
Do góry