reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

lilija - my uzywamy 3, maly wazy ok. 6,5 kg , ja najbardziej lubie pampers premium care, bo sa cienkie i miekkie i dluzsze od wszystkich jakich uzywalam, ale z uwagi na to ze dostalismy tez dada to tak jak Lunera dady uzywam w dzien (bo mam wtedy wieksza kontrole nad pielucha) a na noc pampersow (i wytrzymuja 10-12 godzin spokojnie - bo w nocy nie przewijam)
i zapinam zdecydowanie ciasniej niz ty, co prawda dady troche luzniej bo sie mniej rozciagaja niz papmersy

kopfer - ciesze sie ze chrzest udany, szkoda was ze tak sie meczycie, ale powtarzaj sobie ze to dla jej dobra, musicie dac rade, trzymam kciuki oby szybko bylo dobrze

reklama
Dziewczyny a zobaczcie czy u Was gdzieś można dostać pampersy firmy vibelle. Mi tata kupił w Niemczech i za 90szt zapłacił 10 euro a jakościowo wg mnie są nawet lepsze od pampers active baby-dry.

A szczepilam mała infanrix, dzisiaj już widzę poprawę po tym co zrobił ten bioenergoterapeuta. Mała nie zaciska tak lewej ręki i zaczyna podnosić głowę jak leży na brzuszku.

Dzięki Fiolka. Ja tez szczepilam infanrixem hexa. Wydawało mi sie ze w niej nie ma rtęci... Ale w tych pierwszych ze szpitala to juz nie wiem.
Swoją droga zapytam u nas w przychodni czy mozna zrobić takie badania na obecność.

A więc wypróbuje premium care i te z Aldi.

Dziewczyny masakra. Synek się obudził o 10 i płakał w wniebogłosy. Strzelał śluzowatą kupką i bardzo go to bolało. Oprócz tego wyskoczyła mu wysypka na buźce, nie ma tego dużo ale zawsze. Nie szło go uspokoić. Zadzwoniłam do szpitala dziecięcego. Lekarka zlitowała się nade mną i podeszła do telefonu. Wysypka może być odczynem niepożądanym, kupka też. Zapytała czy mam coś na zbicie gorączki dla niemowląt i zasugerowała przyjęcie małej dawki, bo działa też przeciwbólowo ( Pedicetamol). Zaznaczyła jednak kilkukrotnie,że przez telefon nie stawia żadnej diagnozy i jeśli nie przejdzie ból to do lekarza.
Wsiadłam do auta i pędem do apteki. Jak wróciłam Mż uśpił małego. Śpi.

Ja mam daleko do Aldi ale całe szczęście tata pracuje w Niemczech. Małej zakładam tego pampersa jeżeli jej nie kąpie tak o 18 i wytrzymuje w nim do 7 rano i nic nie przesiąka a orginalny pampers nie daje rady

Bunia moje piersi urosly przy pierwszej ciazy z b na d dd lub e nie wiem sama i w kolejnych juz nie rosly.

Love probowalas prpszku na zabkowanie ? W bootsie sa dwa czy t rzy rodzaje.
W tesco mozesz kupic nelson teetha.
A w booysie sa jeszcze inne i tez ppdobno dobre.

Bunia czesto dlonie i stopy sa zimne wlasnie jal jest za cieplo. Po karmku sie sprawdza czy dobrze jest.

Lucalew suuuper gratuluje wagi !
Wysle ci link do dobrego zelaza dla Ciebie i maly w mlekczku dostanie.

Nie moge was doczytac aaa! Ratunku.

reklama
Boziuu co za noc ...
Lena nie mogła zasnąć od 21 do 4:30... Płakała chyba ze zmęczenia .
Mój m siedział zi nią całą noc bez spania i o 5 do pracy...
Kurczę nie mam pojęcia co jej bylo czy możliwe że to po szczepieniu miała we wtorek .

Ja Z Lena nie robię takich ćwiczeń jak ta babka ale staram się niektóre te proste powtarZać

Do góry