reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzzi, lunera wszystko ontymnnapidala. A Rota to taka konkretna jelitówką. Wymioty, biegunka, bol brzucha.
Teraz moze ja sie zapytam, dlaczego tefo nie wiecie? Ile sie trąbi, ze lekarze NiE mówią takich rzeczy i ze trzeba niestety samemu sie dokształcać albo chociaż nas zapytać PRZED szczepieniem. dziewczyny jak szczepicie, proszę przeczytajcie najpierw na co szczepicie, czego sie spodziewać i możliwe skutki uboczne czy nop'y. To ważne.
Prawie nikt nie ma takiej przychodni, o jakiej pisze jinx, wiec jestesxie najcześciej zdane na siebie i poszukanie informacji wszędzie indziej ale naszym obowiązkiem jako rodziców jest to wiedzieć, bo podejmujemy decyzje za nasze dziecko.

reklama
To tez mi prSez mysl przeszło, jak i epilepsja i tysiąc innych chorób ;)
Obserwuje to i zapisuje kiedybwystepuje- nie ma radnej regularności, jest sporadyczne

Mi właśnie powiedzieli to samo, że rota zaraża i bez higieny grozi to nam jelitówką. Wg. Tego, co mi powiedzieli, to największy wysyp tego wirusa jest po 7 dniach. Ja jeszcze zanim poszłam na szczepienia, poczytałam sobie w internecie o tych szczepionkach, ale i zarażaniu dowiedziałam się w przychodni.

Mi właśnie powiedzieli to samo, że rota zaraża i bez higieny grozi to nam jelitówką. Wg. Tego, co mi powiedzieli, to największy wysyp tego wirusa jest po 7 dniach. Ja jeszcze zanim poszłam na szczepienia, poczytałam sobie w internecie o tych szczepionkach, ale i zarażaniu dowiedziałam się w przychodni.

Bo tak powinno byc. Na dzień dobry papierki, co bedzie robione, jakie choroby, jakie skutki uboczne, co moze sie stać i czego sie spodziewać jako normalnej reakcji.
To powinno byc podane rodzicowi zanim wstaną z krzesła. I dobrze, ze taka przychodnie masz.

A im mniejsza miejscowość, tym większa zlewka w ośrodkach zdrowia.

reklama
Do góry