reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzzi, lunera wszystko ontymnnapidala. A Rota to taka konkretna jelitówką. Wymioty, biegunka, bol brzucha.
Teraz moze ja sie zapytam, dlaczego tefo nie wiecie? Ile sie trąbi, ze lekarze NiE mówią takich rzeczy i ze trzeba niestety samemu sie dokształcać albo chociaż nas zapytać PRZED szczepieniem. dziewczyny jak szczepicie, proszę przeczytajcie najpierw na co szczepicie, czego sie spodziewać i możliwe skutki uboczne czy nop'y. To ważne.
Prawie nikt nie ma takiej przychodni, o jakiej pisze jinx, wiec jestesxie najcześciej zdane na siebie i poszukanie informacji wszędzie indziej ale naszym obowiązkiem jako rodziców jest to wiedzieć, bo podejmujemy decyzje za nasze dziecko.

reklama
To tez mi prSez mysl przeszło, jak i epilepsja i tysiąc innych chorób ;)
Obserwuje to i zapisuje kiedybwystepuje- nie ma radnej regularności, jest sporadyczne

Mi właśnie powiedzieli to samo, że rota zaraża i bez higieny grozi to nam jelitówką. Wg. Tego, co mi powiedzieli, to największy wysyp tego wirusa jest po 7 dniach. Ja jeszcze zanim poszłam na szczepienia, poczytałam sobie w internecie o tych szczepionkach, ale i zarażaniu dowiedziałam się w przychodni.

Mi właśnie powiedzieli to samo, że rota zaraża i bez higieny grozi to nam jelitówką. Wg. Tego, co mi powiedzieli, to największy wysyp tego wirusa jest po 7 dniach. Ja jeszcze zanim poszłam na szczepienia, poczytałam sobie w internecie o tych szczepionkach, ale i zarażaniu dowiedziałam się w przychodni.

Bo tak powinno byc. Na dzień dobry papierki, co bedzie robione, jakie choroby, jakie skutki uboczne, co moze sie stać i czego sie spodziewać jako normalnej reakcji.
To powinno byc podane rodzicowi zanim wstaną z krzesła. I dobrze, ze taka przychodnie masz.

A im mniejsza miejscowość, tym większa zlewka w ośrodkach zdrowia.

reklama
Do góry