reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku ja mialam bo niestety bylam bardzo zmeczona dopiero po porodzie zaczelam odsypiac, przed porodem tydzien czasu nie spalam przez skurcze w nocy spalam na siedzaco na kanapie i to tak ze co chwile pobudka bo skurcz a rozwarcie ani rusz w koncu jednym razem nie dalam sie wyrzucic ze szpitala i mozna powiedziec wepchnelam sie im na porodowke.

Anney nie wierze, w zyciu bym sie nie zgodzila

love. ja rodilam jozia 68h.
myslisz,ze poczulam jak to zrobila? mi bylo juz wszystko obojeten, byleby sie urodzil.
dostalam krwotoku, pekla mi pochwa, macica, szwy wypadalo juz kolejnego dnia. krwawilam prawie pol roku. mialam usuwane narosla z miejsc po ich szyciu, perineum do tej pory mam rozerwane, w pochwie jakies fredzelki. pisalam wczesniej, ja jestem idelana pacjentka do plastyki pochwy.

mozna nie wierzyc, moja mama jak to widziala to sie rozplakala. podczas pierwszego porodu bylo kilka zmian poloznych. blad za bledem.
byc moze to pech, nie wiem, ale to bylo okropne.

Loveboiled skad ja znam te skurcze ... u mnie z vikim 2 tugodnie ! 2 razy z falszywym alarmem jechalam ( skurcze co 5 min. Alr rozwarcue 2 cm caly czas) az zwatpilam ze urodze i zasnelam m a 2 godziny ..obudzil mnie moh wlasny placz i skurcze co 2 minuty...godz poznien viki wyplynal z wodami.

No i zaczelam mis k a odstawiac od cyca tzn nie pil w nocy i w dzien mniej...u ma gardlo zawalone ;/ znowu ..szczeka jak pies ;( ehh... dopiero brał antybiotyk przed swietami..

Anney, wspolczuje takich przezyc :( ja tez chcialam jak najszybciej juz urodzic i bylo mi wszystko jedno.. Ale chyba poprostu zle trafilas, to straszne

Dz i zas anney czy jest cos zlego co Cie nie spotkalo ?

No i siku eh. Czy ja dzis zasne .

haha prestan haha

mowilam wam,e ja ksiake pewnego rodaju opublikuje.
cesto sie zastanawialam czy to jakas lekcja czy co, czy zwyczajnie konsekwencje zlego wyboru (meza)

ale ten okres sie juz konczy. tylko ostatnia bitwa z exem w marcu i whole new life.
(historii meza araba nie znacie jeszcze ;) haha )

Anney bardzo wspolczuje przezyc.. kolezanka w pl miala podobnie ..do tego tranfuzja krwi bo prawie sie wykrwawila ; (

reklama
Do góry