reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Akuku ja mialam bo niestety bylam bardzo zmeczona dopiero po porodzie zaczelam odsypiac, przed porodem tydzien czasu nie spalam przez skurcze w nocy spalam na siedzaco na kanapie i to tak ze co chwile pobudka bo skurcz a rozwarcie ani rusz w koncu jednym razem nie dalam sie wyrzucic ze szpitala i mozna powiedziec wepchnelam sie im na porodowke.
loveboiled
Anney, straszne przezycia.. Ale juz wszystko dobrze z serduszkiem?
anney
Anney nie wierze, w zyciu bym sie nie zgodzila
love. ja rodilam jozia 68h.
myslisz,ze poczulam jak to zrobila? mi bylo juz wszystko obojeten, byleby sie urodzil.
dostalam krwotoku, pekla mi pochwa, macica, szwy wypadalo juz kolejnego dnia. krwawilam prawie pol roku. mialam usuwane narosla z miejsc po ich szyciu, perineum do tej pory mam rozerwane, w pochwie jakies fredzelki. pisalam wczesniej, ja jestem idelana pacjentka do plastyki pochwy.
mozna nie wierzyc, moja mama jak to widziala to sie rozplakala. podczas pierwszego porodu bylo kilka zmian poloznych. blad za bledem.
byc moze to pech, nie wiem, ale to bylo okropne.
Akuku
Loveboiled skad ja znam te skurcze ... u mnie z vikim 2 tugodnie ! 2 razy z falszywym alarmem jechalam ( skurcze co 5 min. Alr rozwarcue 2 cm caly czas) az zwatpilam ze urodze i zasnelam m a 2 godziny ..obudzil mnie moh wlasny placz i skurcze co 2 minuty...godz poznien viki wyplynal z wodami.
No i zaczelam mis k a odstawiac od cyca tzn nie pil w nocy i w dzien mniej...u ma gardlo zawalone ;/ znowu ..szczeka jak pies ;( ehh... dopiero brał antybiotyk przed swietami..
No i zaczelam mis k a odstawiac od cyca tzn nie pil w nocy i w dzien mniej...u ma gardlo zawalone ;/ znowu ..szczeka jak pies ;( ehh... dopiero brał antybiotyk przed swietami..
loveboiled
Anney, wspolczuje takich przezyc
ja tez chcialam jak najszybciej juz urodzic i bylo mi wszystko jedno.. Ale chyba poprostu zle trafilas, to straszne
anney
Dz i zas anney czy jest cos zlego co Cie nie spotkalo ?
No i siku eh. Czy ja dzis zasne .
haha prestan haha
mowilam wam,e ja ksiake pewnego rodaju opublikuje.
cesto sie zastanawialam czy to jakas lekcja czy co, czy zwyczajnie konsekwencje zlego wyboru (meza)
ale ten okres sie juz konczy. tylko ostatnia bitwa z exem w marcu i whole new life.
(historii meza araba nie znacie jeszcze
anney
Anney, straszne przezycia.. Ale juz wszystko dobrze z serduszkiem?
tak tak.dziekuje. boli go czasami, ale szmery mniejsze z roku na rok. ( w polsce badam)
reklama
loveboiled
Akuku ja chyba mialam czesciej niz co 5 min i kompletnie nic sie nie dzialo pozniej sie okazalo ze maly jakos zle byl ulozony