reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
sann u mnie tez byly takie nerwy przy piersi i wyszlam z tego ze czasem ona nie jest glodna i jest zla ze leci, czasem sie pozlosci ze za szybko leci i sie krztusi, odtatnio zeby ja uspokoic i zeby zlapala to przy jej uszku eobie glosno siiiiiiiii, bo ona jak.tak placze to nie eslyszy a tak. sie uspokaja i lapie, i lapie tez gdy mowie cmok. cmok cmok, czasami gdy wiem ze nie minelo dlugo od ostatniego karmienia a. zaczyna sie denerwowac to daje spokoj i uspokajam ja na rekach, najlepeij dziala na pionowo na ramieniu chodzac po mieszkaniu

Co jakiś czas czytam kartę szpitalna i aż strach pomyśleć ci by było gdybym nie pojechała sprawdzić ci jest do szpitala...
Po pierwsze ablacja łożyska już sama nazwa jest dla mnie straszna.
Niewydolność oddechowa, wrodzone zapalenie płuc,dokomorowy krwotok stopnia drugiego, szmer nad sercem, noworodkowe zwężenie lewej tętnicy plucnej.
Bardzo się cieszę że wszystko się dobrze skończyło a dowiedziałam się tego wszystkiego dopiero z karty wypisu...

u placze tez czasem, przrd chwila tak bylo, jak jest spiaca, teraz nie chciala cyca, uspokoilam na rekach i zaspala, jak.sie uspokoi na rekach to daje ja do wozka i jezdze nim po mieszkaniu ale tak zeby zjezdzal i wjezdzal na prog lub dywan bo nia trzrsie i zasypia

sann straszne to co piszesz, dobrzr ze wsYstko ok, trzeba dziekowac ze mamy zdrowe dzieci, moja byla trzy razy owinieta pepowina i ok 4kg wagi woec tez moglo byc roznie, nawer nie chce myslec co moglo sie stac

Dzień dobry.

Sann to się tylko cieszyc. Pewnie będzie jeszcze różnie ale ważne ze jest progres.

Zuzzi u mnie tak jak u Ciebie z kg. Z tym ze ja chciałabym min 14kg zrzucić i zbudować trochę mięśnia wiec ciężka praca mnie czeka.
Na początek poprawić trochę wygląd do nowego roku. Taki plan.

Dobra.

Edit.
Sann dopiero doczytałam. Pamiętam jak pisałaś o swoich objawach i zastanawiałas się czy jechać czy nie. Tyle szczęścia ze pojechałas!!! I nie myśl co by było bo to juz było i nie wróci.

Ostatnia edycja:
Hej
Ja u tesciow siedze.
Wczoraj zaliczylismy impreze rodzinna. Hugo byl bardzo spokojny wiec super.
Ale niestety znowu zaczal kaszlec i ma pelno flegmy.
Pewnie bede musiala wybrac sie z nim do lekarza niestety...

U mnie z waga ok, ta sama co przed ciaza ale celulitis straszny. Dobrze ze chlodni soe robi to widac nie bedzie pod ciuchami[emoji12]
Po powrocie od tesciow biore sie za cwiczenia

reklama
Cinamona, dura health, w Castoramie kupiony. Nie doczytałam w instrukcji czy ma możliwość inhalacji, a taki też może być przydatny przy przeziębieniu.

Dziewczyny, my w pracy za bycie nie grzecznym sadzalysmy dzieci do stolika, albo dostawali dodatkowe zadanie, zeszyty uwag dla rodziców. Zawsze jakieś konsekwencje złego zachowania były. Dorzucam zdjęcie z książki może odczytacie, o karach.

Załączniki

• 1444554072709.jpg
    1444554072709.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 47
Do góry