reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

To ta piżama. Super materiał. Ogólnie bardzo chwalę sobie ciuchy z Lidla [emoji4]
ImageUploadedByForum BabyBoom1443727403.632831.jpg
Mąż na meczu, Junior śpi. Co tu robić?[emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1443727403.632831.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1443727403.632831.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Zuzi lepiej bys na sobie zaprezentowala:-)
Ja tez mam pizame z lidla. I ogolnie dla starszaka duzo ciuchow i butow kupuje tam i bardzo jestem z nich zadowolona. Od poltora roku nie kupilam chyba mu nic w innym sklepie no oprocz kapci do przedszkola. Dzis wyslalam z rana meza po buty zimowe dla Krzysia. Jak zobaczyl co tam sie dzieje, jaki szalenstwo to powiedziedzial ze wiecej nie pojdzie.
A ja chce jechac w sobote zobaczyc wlasnie te kurtki

Jestemm..ale tylko na chwilke bo ledwo na oczy widze.

Mam takie urwanie glowy ze ojoj. Dzis jeszcze basen Alexa. . Z cala 4-ka nie bylo .. latwo.. emil spadl na glowe z rosolem ;/ ahh

Nie wiem juz co komu mialam pisac ; (

Zdrowka dla chorowitkow.

Lucalew kciuki za wazenir i koniecznie napisz ;)

Nie zachwalajcie mnie tak bo sie zawstydzam.. ja poprostu wiem ze musze dac rade.. ale jest to kosztem mnie ...dopiero zjadlam obiad.. i ciagle cos robie.. nawet nie siadam w ciagu dnia ..serio. dzis jeszcze zaliczylam spacer i sklepy z koleznka jak starszaki byli w szkole.

Panikara bo niestety faceci maja 36, 8 i juz umieraja a my przy 40st jestesmy e stanie funkcjonowac.. mysle ze to kwestia tego ze my wiemy ze jak nie zrobimy co do nas nalezy to sie nam nazbiera itd.. i tak jak Ty dzisiaj.. nir mozrmy chorowac kosztem dzieci..

Ja w nocy nie zmieniam pieluchy.. chyba zr uslysze ze robi kupke i nie zasniemy podczas karmiebia.. ja na sczescie kupka nie odparza ;)

A my nie wracamy do pl.

Tu w uk dp gina sie nie chodzi ;/

Lucere bardzo miloz z teojrj strony ze podzielilas sir mlekiem ;)

Zuzzi zazdroszcze kolacji ;) tak pozytyenie.

Marand u mnie mlrko zadzialao na zaripiale oczko w jeden dzien .. (dwa zskropienia) na katar emilowi w dwa dni. Moze nie zejdzie bo to jednak hornonalne ale moze bedzie ladniej wygladalo ;)

Dziewzyny wiecej dzis juz nie dam rady, przepraszam. Chyba mi sie doba skrocila..a jeszcze spac nie moglam wczoraj w nocy bo hyba jakis trans mam.. myslalam vo musze jutro zrobic.. itd..
A i mialam mnusteo snow a w jednem snila mi sie Jinx hehe ;)

Dobranoc laseczki i zyczcir mi by dzis mi mysli nie kolataly pol nocy w glowie.

Aaa przestalam sie czepiac m i sam widzi ! I pomaga! I robi o co prosze. Wystarczy nie byz gderliwa baba hahaha (w moim przypadku)
Mowi od kad twoja mama wyjechala jest zawsze czysto i wszystko masz zrobione..ale widzi ze wiecozrem ledwo na oczy widze..
A ja mam metode by pomagal.. mowie ide przewinac emilka a zaraz Alicjr (on nosil Ale) i mowi daj ja przeeine emilka.
Tzn robil to zawsze jak prosilam.. ale teraz widze ze chcenie odciazy naprawde a nie po yo bym sie nie czepiala.. wiecir o co mi chodzi.

Dobra juz konczr na prawde ...

A i tel po kapieli w ryzu ponad dobe dziala.

Dobranoc ;)

Zuzzi,
była taka seria artykułów na poczatku roku, a moze w zeszłym, nie pamietam. Autorka oburzyła się na matkę, która przewijała malucha w restauracji. Były też o karmieniu publicznie.

Panikara,
obu nic mu nie było. U nas tez pokasluje, ale to od sliny, co dzien to wiecej jej jest.

Ja jeszcze z Lidla nic nie mam, za daleko mam, zeby sie zalapac :-(

Akuku super, że m się ogarnął. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że bardzo tego potrzebowałam i, że doceniam [emoji4] Tym chętniej będzie tak się zachowywał. No i trzeba pamiętać o tym by faceta chwalić och ach za najmniejszą głupotę [emoji16] To ich bardzo motywuje.
Lunera już kojarzę. Nie przewijałam, ale za to karmiłam. Nie miał mnie kto atakować, bo byliśmy tam sami, a dodatkowo przykryłam nas tetra i nic nie było widać [emoji4] Co ciekawe mimo, że knajpa pusta to jedzenie pycha i ceny niezłe. Zjedliśmy po 14 cm hamburgerze [emoji7] Mają tam też pysznie wyglądającą pizzę 50 cm [emoji16]

Hej
No i rodzicow juz nie ma[emoji19] jest mi smutno, bardzo smutno. Juz za nimi tesknie. Szczegolnie za mama bo bardzo mi pomagala.
A najgorsze jest to ze nie wiem kiedy znowu ich zobacze. Byc moze dopiero pozna wiosna.
Jestem do niedzieli wieczor sama z dzieciakami.
Dzisiejszy wieczor nawet spokojnie minal. Baka wsadzilam w nosidlo i moglam wykapac mloda. Zasnal mi w tym nisidle na troche wiec przez to na noc pozno zasnal bo chwile przez 22 ale byl spokojny w lozeczku ze nawet nie czekalam az zasnie tylko poszlam pod prysznic glowe myc. I zasnal wlasnie jak sie kapalam[emoji3] mialam nianie w lazience wlaczona wiec jakby co to moglam szybko spod prysznica leciec ale nie musialam[emoji3]

Teraz leze czysciutka i pachnaca i oczy mi sie zamykaja.
Dobranoc kochane, niech maluszki ladnie spia[emoji3][emoji3][emoji3]

zuzi piżama spoko (i cena atrakcyjna, bo w sieciówkach to 100 trzeba by na piżamę przeznaczyć :/), ja własnie też szukam jakiejś z długim rękawem i długimi spodniami bo nocki już chłodne a jak trzeba do małego wstawać to zimno się robi. Jakoś nawet nie wiedziałam, że teraz w lidlu mają być piżamy ;/

reklama
Lunera super ze bioderka ok u Diego.
Dzięki kochana za radę, zapisze sobie wszystko :-)

Lucere super z tą koleżanka też bym tak chciała gdybym sama nie mogła

Zuzzi ładna piżama też muszę coś poszukać ale pewno ciężko będzie coś takiego na mnie dostać i żeby nie kosztowało 150 PLN lub więcej.

Panikara zdrówka dla Szymka co by to nic poważnego.

Akuku kobieto nie przepraszaj nas tu bo nie masz za co.
Jutro napisze jak z wagą małego.
Dobranoc, spokojnej nocy

Cinamona domyślam się że Ci ciężko i teskno za rodzicami zwłaszcza że masz taki bliski kontakt. Dobrze ze wieczór spokojny. Dobrej nocy dla Ciebie również :-)

Do góry