reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku , nie mam pojęcia jak Ty to wszystko ogarniasz...Doszłaś już do normalnosci po wyjeździe Mamy?
Zdrówka dla Emilka

Zuza - zazdroszczę..

Leonidas = 0 snu w dzień. Brawa dla tego Pana!
a tak serio to martwi mnie to coraz bardziej. Jeszcze jak sobie poczytam, że takie maluszki śpią do 20 godzin na dobę... a mój Lenon 8.
czytam i czytam co powinnam robić....

reklama
Blerka wspolczuje wam tego braku snu.. pamietam ze emil jak mial kolki to tez slabo spal ale na pewno nie az tak zle. Za to jak kolki minely to nagle zaczal przesypiac cale noce i w zuen sie budzil tylko na jedzenie...
Dzisuaj nie odczulam tego ze mamy nie ma.. jutro rano dojdzie mi karmienie i ubranie emila no i zabranie wszystkich do szkoly rano i odbierajac dzieci tak to z Aka jechalam.. czasem tylko brslam wszystkich.
Takze mysle ze sie ogarne.. bedzie nie wiele ciezej niz jak byla.. a przynajmniej psychicznie spokojniejsza bede.

Dziewczyny ktore maja syatrszakow czy wasze dzieci tez codziennie przed pojsviem spac kombinuja ? A to siku, kupa, pic, przytulic...ahhh

Ide dalej segregowac chlopcow lego... wrrr ile oni tego maja.. wszystko w jedno pudlo wrzucili..brrr.. a juz kiedys segregowalam!
No i dzis Alex pomagal a Viki len smierdzacy nie hehe.
Na noc jiz nerw mam dzisiaj wiec ide sie na lego wyzyc.

Akuku ja tez mam obsesje na punkcie segregowania zabawek starszej!!!
Ps. Moja zawsze kombinuje przed snem. A to siku, a to głodna...

Dzisiaj miałam mini zawał! Moja starsza wsadziła sobie klocek do noska! Na szczęście udało sie go wydmuchać. A już myślałam ze pojedziemy na pogotowie. Masakra jakaś!

Dzieci wykapane... Mam nadzieje Żr zaraz zasną bo chce oglądać "rolnik szuka zony" ;-€

Ostatnia edycja:
blerka, to moje pierwsze dziecko, nie znam sie na tym jeszcze az tak jak inne ale nie muslalam, zeby go usypiac wiec nauczylam go ze go odkladam do lozeczka i sobie pogaworzy i zasypia :)

Ale się napisałam i mi zgasło... pier...

Lunera Akuku widzę właśnie, że to nieco inaczej wygląda ☺

Ewelinka mój Franek jak miał półtora roku to mówił juz "słonko swieci" M zachwycony, bo to pierwsze zdanie. Pamiętam jakby to było wczoraj. Ale to taki typ, że nawija jak Hanka Bielicka. To po mnie ☺ Mojego brata syn i koleżanki w tym samym wieku mówią niewiele i nie zawsze wyraźnie. Jednak na to jest czas. Mój tata zawsze powtarzał, że Hanka Bielicka zaczęła mówił w 3 r.ż ☺

A teraz pytanie do mam, których dzieci mają wysypka. Czy któreś ma tak, że wyspany jest buzia, szyja, trochę ramiona i klatka, uszy, nawet we włosach. Zaczynam się martwić, że jednak to alergia tak jak u Frana...i lepiej nie będzie. Wręcz przeciwnie...

reklama
Do góry