reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja w ogole nie nadąża z czytaniem, a jak już chce coś napisać to zaraz coś mi przerywa (tak jak teraz.ake wytrwam).

Lilija zupełnie nie wiem po czym może być krew w kupce. Mnie raz zmrozilo.ale Józio krwawil z odparzenia.

Akuku współczuję TAKIEGO pobytu mamy. Rzeczywiście chyba ma problem z tą grą. Ja się nie znam, bo nie gram M tez nie.

Mogłabym próbować doczytać Was e nocy przy karmieniu, ale usypiam z dzieckiem przy piersi, trochę lipa, bo On tez i dupa z karmienia. Budzę się w kałuży.
Joziowi na odparzenia zaczyna pomagać maść przepisane przez pediatre. Przez te wybrakowane nocne karmienie i to ze w nocy juz nie dokarmiam mm, Józio w 4 dni przybrał 90 gr. Niewiele. Zoltaczke jeszcze ma, ale jest już różowy prawie, tylko białka podzolcone. Miał usg brzucha i tam wszystko ok.
Niestety Franio od wczoraj ma wysoką gorączkę. Jakaś gardle sprawa. Jutro M zabierze Go na ostry dyżur.
Pozdrawiam

P.S dostaliśmy szumisia od znajomych którzy wiedzą ile razy suszarka pracowała przy Franku. Mam nadzieje, ze miś się w tej kwestii nie przyda. Im pomaga przy ich synku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amor mozna robic inhalacje np z soli fizjologicznej. Pomaga oczyscic drogi oddechowe i lepiej sie oddycha.
U nas maly dalej kaszle a wizyta u pediatry dopiero we wtorek. Wiec od jutra bede go wlasnie inhalowac bo mam nebulizator i przypomnialo mi sie ze przeciez moge go uzyc. Dzisiaj sie nie udalo bo bylismy popoludniu na spacerze i jak wroclilismy bylo juz dosyc pozno, mlody marudzil i nie chcialam juz go meczyc.

Znowu zasnal sam[emoji3][emoji3][emoji3]

My wyladowalismy dzisiaj w szpitalu z przeziebieniem - mamy zapisane leki i kuruje Polę

na katar polecamy NoseFrida (wlasnie tej samej firmy co odciągasz Frida) - rewelacja, od razu caly katar wychodzi z nosa. Duzooooooo lepiej niz po soli fizjologicznej!

Z tego co piszecie wynika że są dwie ulotki espumisan co w sumie by się zgadzało bo słyszałam od koleżanki przedstawiciela handlowego leków że espumisan zmienił dawkowanie.

Natka buziak dla Poli , szybkiego powrotu do zdrowia

reklama
Do góry