reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny :-)

Akuku watrobke robie 30 minut a kolezanka robila tak 20 minut. U mnie po 20 minutach jeszcze potrzebowala troche zeby dojsc.
No i dzis pieczarkowa :-)

Mdlosci pojawiaja sie kiedy chca raz rano, raz caly dzien, raz wieczorem a raz wcale :-)

Beata ja tez obudzilam sie z bolem gardla ale naszczescie juz przeszlo. Mam nadzieje, ze Tobie tez szybko bol przejdzie.

reklama
Lucalew dzieki. Bede probowac ;)

Anney u mnie ok ale jestem na tel.

Ja dzis zupke warzywna na szybko zrobilam ;) mam na zupy ochote ;) mm
Chyba bede sla siebie zupki robic jak reszta bedzie drugie dania jadla...

reklama
przerzucilam sie na ipada i nie ma.. hmmm

ja te
z zrobilam zupe warzywna (marchew, brokuly, ziemniaki, slodki ziemniak, kapusta, cukinia, czerwona cebula, fasola francuska, ze smietana i czosnkiem plus tona koperku i zgniecionego pieprzu) pycha.
a na kolacje robie me
zczyznom moim imbirowe klopsiki z ssosem z pomidorow i razowym penne.
a dla siebie gr
zanki czosnkowe z mozzarella i parmezanem. mniam! (rzadko jem mieso, bo mam potworne bole brzucha po nim)

Do góry