reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Panikara mój też kicha, położna mówiła,że to reakcja na otaczający nowy świat. Dużo zapachów itp.
Zrobił mu sie jednak babol w nosku i mu własnie oczyściłam solą fizjologiczną i wyciągnęłam fridą, bo przez kichanie sam się nie usunął.

Suwina kciuki abyś jak najszybciej tuliła maleństwo

Pupui , jak tam?

reklama
Hugo znowu mial fatalny wieczor[emoji19] plakac mi sie chce jak widze jak cierpi[emoji20]

Troche poczytalam o refluksie i fatalnie to wyglada[emoji19]

Jutro rano jade z nim na usg brzuszka...

Pupui jak tam???

Ostatnia edycja:
Boli bardziej.
Ucichlo na chwile ale wraca znow.

I szczerze, nic nie wiem....

Poki co są do wytrzymania. Jakos kolo 30 - 40 sekund trwaja. co srednio 4 minuty... nie nastawiam sie bo moze mnie Olek w konia robić.... Do szpitala itak dopiero na ostatnią chwile, bo musze jechac sama taxowką (a nie uśmiecha mi sie jeździć w tą i z powrotem), A w domu z Josia zostaje.

I tak w kółko.

Ide sie położyć. zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnia edycja:
Pupui,
Kciuki!!!!! Mam nadzieje, ze A zdarzy przyjechać jak malego odstawi.

Cinamona,
Łącze się w bólu. U nas tez jakoś niespokojnie, częściej się wzbudzał i chciał ssac. Tak jakby mu to pomagało na odgazowanie się... Bo budzi się ewidentnie z powodu brzuszka.
A o 6 przyszedł mój pierwszak i poszliśmy robić śniadanie i drugie śniadanie do szkoły. Zobaczymy czy dziś taki sam zadowolony wróci jak wczoraj... A sredniak tez sobie zażyczył drugie śniadanie do przedszkola :-)

A u nas przez ten pieprzony refluks. Musze go brac do odbicia, odbija, ulewa, boli go i sie wybudza. Pozniej zasnac nie moze i tak cala noc...

Idze dzisiaj na usf z nim.

A pozniej dzwonie do osteopaty chyba. Bo widze ze na refluks tez pomagaja.

Kciuki za usg!

Co do gila i kichania, to u nas jest od początku gil. Daj sól i czyszczę nosek prawie codziennie. Osluchowo wszystko ok, wiec to raczej fizjologiczne oczyszczanie. Tez mleczko potrafi do noska dolecieć.

reklama
Do góry