reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nystatyna dziala tylko w pochwie mysle ze lekatz przepisal najbezpieczniejszy lek i napewno lepiej wziac niz zeby pogorszyla sie infekcja.

reklama
A ja teraz juz czuje sie ok.. ale nocma tragedia..dzieci mi spac nie chialy..przyszedl Viki juz druga noc z rzedu i nie chcial spac..emil to samo. Na szczescie m skonczyl wczesniej prace i zawiozl dzieci do szkoly a jak wrócił to zajal sie emilkiem a ja pospalam do 11 ;)

W nocy mialam bardzo zly sen ;(
Eh

Czekam na tel od lekarza i bede prosic o zwolnienie trzymajcie kciuki by mi dala.

A i czekam na wozek.

A ja teraz juz czuje sie ok.. ale nocma tragedia..dzieci mi spac nie chialy..przyszedl Viki juz druga noc z rzedu i nie chcial spac..emil to samo. Na szczescie m skonczyl wczesniej prace i zawiozl dzieci do szkoly a jak wrócił to zajal sie emilkiem a ja pospalam do 11 ;)

W nocy mialam bardzo zly sen ;(
Eh

Czekam na tel od lekarza i bede prosic o zwolnienie trzymajcie kciuki by mi dala.

A i czekam na wozek.

O widzę że już masz dzieciaczki ;) ja to już trochę wystraszona jestem czy jak mnie coś piknie czy to dobrze ale zawsze tak już miałam ;) teraz tylko czekać do 13

Hej dziewczyny :-)

Nat smialo mozesz brac zwlaszcza ze Ci lekarz zapisal. Ja niedawno skonczylam brac i teraz juz aplikuje sobie na odbudowe flory bakteryjnej Lactovaginal. Ja nawet nie tylko stosowalam dowcipnie ale tez krem na zewnatrz. Pamietaj ze nieleczona infekcja jest o wiele grozniejsza dla dziecka niz przyjmowanie lekow.

Akuku trzymam kciuki za zwolnienie i zeby doszedl wozek :-)

Ja tez nie moglam spac a jak juz zasnelam to rano sie nie moglam dobudzic. Cieszylam sie ze mdlosci mi minely a wczoraj wieczorem znow wrocily ahh

reklama
Do góry