reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nie wiem jak ma sie łapanie powietrza do karmienia piersią, ale jak odchyliam dol a wargę młodych tak,ze była wywinieta, to nie było żadnego problemu z zassaniem i cycek nie uciekał, nawet gdy był twardy i pełen mleka.
Gazy sporadyczne, baki na brzuchu. Bez kolek. Na pewno jak akuku mówi, dojrzały układ to i problemów mniej.
Poza tym, to ze raz sie odbiło dziecku nie znaczy,ze nie uleje żniw i sie nie zakrztusi.

akuku, dobrze,ze zajrzałeś wtedy do Emilka. Zawału można dostać.

reklama
Melduję iż nie urodziłam, a szafa nadal stoi w korytarzu bo się nie mieści żeby ją przenieść na piętro... dodam tylko ze nie jest ona rozkręcana. Także ch*j, dupa i kamieni kupa. Jutro przyjeżdżają chłopy z rodziny i będą wnosić balkonem.

wszystko tez zależy od dziecka starsza spala na boku chociaż nie ulewała wcale, a młodsza prawie od samego początku odwracała mi się zawsze sama na plecki ale ulewała

reklama
Do góry