reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Panikara hahaha, tylko po
To by uelastycznić krocze, ze y nie pękło! A
O czym ty zboczuszku myślałaś hahahaha

[emoji56][emoji56][emoji56]

reklama
Akuku idę dziś do polskiego jak będzie cos nie tak od razu jadę do szpitala i bede ich jechać jak nie bedą chcieli mi usg zrobić jeszcze!!
Mam pytanie czy to normalne ze pod koniec ciazy pipa sie zmienia ?? Ze po porodzie jest opuchnięta to wiem ale przed ? Moja Wyglada jak double cheeseburger masakra!! Całe szczęście sama sie ogoliłam i nie prosiłam męża bo jakby to zobaczył to by uciekał :/ a juz od jakiegoś casu ma mnie dosyć i woli isc z kolegami na piwo po pracy juz wracać do domu... Chyba mnie jakaś depresja łapie jeszcze tego mi brakuje :(

haha ja mam wadę wzroku i jak idę się kąpać, wtedy też golić to nie mam okularów i nie widzę czy się tam na dole bardzo zmieniłam :D
Anney oczywiście że o rozciąganie krocza chodzi, chyba sobie też zaaplikuje taki masaż chociaż mam mieć cięcie, ale chrom to wie co będzie a masaż nie zaszkodzi :D:D:D

Nie przejmuj sie. Moj mnie goli I ubolewa nad zmaltretowana pisia ;) hahaha
Niech ubolewa, bedzie bardziej kochał haha
A opuchlizna schodzi dość szybko i wraca do normy ;)

reklama
Do góry