reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Stwierdzam ze faceci to mozgi w gaciach nosza chyba !
jak facet się zadrapie to trzeba mu wspolczuc ojojoj :D a kobieta rodzi..a on z tekstem czy ma wspolczuc! nie kochanie idz sobie spac , wyspij się a ja pojade rodzic.,,wysle Ci sms-ka jak będę po :) najważniejsze bys się wyspal i przywital swoje dziecko w pełni sil :D:D:D

a moja tesciowa mnie dziś zabila... pyta czy z mala wszystko w pozadku, czy ma raczki i nozki- bo czasem dzieci się rodza bez raczke i nozek! nie ku.rwa...nie ma nog i lekarz nie zauwazyl! a ona no to jeszcze sprawdz na usg!... a ja i co ? jakby nie miała to co ?

Moi chłopcy bedą w Polsce do 9.8 z moimi rodzicami na wakacjach, żal mi trochę bo będziemy za sobą bardzo tęsknić (juz zasypiają ze mną, na zaś ;) ) ale przynajmniej oni sie wybawia i nie bedą patrzeć na mnie skurczajaca sie i żeby lola nie kojarzyła im sie z moim
Cierpieniem, choc wiedza ze poród boli.
Wiec mam nadzieje uwinąć sie do ich powrotu i wiem, ze jestem szczęściara, ze mam Ala możliwość.
Gdyby sie jakimś cudem okazało, ze jadę rodzic razem z love hahahaha dzisiaj w nocy, to mam tu przyjaciółkę Polkę, ma syna w wieku jozia, chodzą razem do szkoły i pomagamy sobie nawzajem czy dzień czy noc, wiec chłopcy poszliby do niej (oczywiscie ojciec chłopców nie odbiera telefonów)
Wiec ten temat mamy załatwiony.
Ale wiem, jak cieżko wam może byc tym bardziej z małymi jeszcze dziećmi.

Love. No to niech mina, skoro nie miałaś. Ja znam tylko
Takie ;) wiec Iove, wiem
Co
Czujesz ;) bidulko.

Jak to mówiła położna mojej babci, 'jak to letko wlazło, tak to letko nie wyńdze' haha

Anney ze Ty chcesz do 9.08 w ciąży chodzic ? dzizas kobieto..ja mysle ze Ty już na finiszu!

Love, Anney, Lidia!! proszę jechać i rodzic !!! no :D:D

reklama
Do góry