reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney ze Ty chcesz do 9.08 w ciąży chodzic ? dzizas kobieto..ja mysle ze Ty już na finiszu!

Love, Anney, Lidia!! proszę jechać i rodzic !!! no :D:D

Akuku słońce, a broń cię panie Boże!
Wlasnie
Googluje
I uputubuje co tu zrobić żeby przyspieszyć i jakieś tance wywijance mi wyskakują (może to jakiś znak, ze dziś przypływ energii mam ompowinnam zatańczyć
Mojemu m z miotła haha)

reklama
Anney haha może i tance ! ja przed każdym porodem duuuzo gorących kapieli sobie robialm. sprzatalam chodziłam itp.. no ale coz jak ma się ruszyc to się ruszy.
Wyslac Ci ta herbate jutro ??

bo dziewczyny się tu z nami bawia :D:D tak nie można ciężarnych stresować buhahah :

Magdus nam się gdzies zawieruszyla??

Anney haha może i tance ! ja przed każdym porodem duuuzo gorących kapieli sobie robialm. sprzatalam chodziłam itp.. no ale coz jak ma się ruszyc to się ruszy.
Wyslac Ci ta herbate jutro ??

A myślisz dlaczego ja w wannie siedzę
Codziennie hahaa
No
Chyba nie z przyjemności ;) do tego jest prysznic zimny.

Poproszę! Wysyłam adres na priva. I paupala proszę.

Jest na YouTube filmik babki, pisze ze po 8h wody odchodzą i w komentarzach kobiety piszą, ze rzeczywiscie coś
Tam sie ruzszulo hahaa

Padłam ze śmiechu. Jaka babka ma kondycje! Mi moj hemoroid by wypadł prędzej niż lola po takim
Tańcu hahahahaha

reklama
Do góry