Motylkowa!
Fanka BB :)
O nieeee muszę się trzymać i nie robić dzisiaj kakałka. Chociaż nawet pianeczki tez mam w domu….. aaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pocięte piankiCo to za kluski ?
Pozwalam Ci zaświętowaćO nieeee muszę się trzymać i nie robić dzisiaj kakałka. Chociaż nawet pianeczki tez mam w domu….. aaaaaaa
Zgadzam się z Brownie tym bardziej, że jest co świętowaćO nieeee muszę się trzymać i nie robić dzisiaj kakałka. Chociaż nawet pianeczki tez mam w domu….. aaaaaaa
Rośnijcie zdrowo!Teraz przynajmniej swój apetyt mam na co zwalać i nikt się nie dojebie
Jeszcze te ostnie dni możesz dominować. Bo potem już tylko mamuśki.Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką
Dojebie. Bo masz jeść dla dwojga nie za dwojeTeraz przynajmniej swój apetyt mam na co zwalać i nikt się nie dojebie
Parę dni mnie nie było, a tu na koniec miesiąca taki wysyp!
@Dulce123 @Brownie1992 @Ania_2400 ogromne gratulacje!
Ja zrobiłam test wczoraj i biało Nie będę kombinować i zaczekam już do terminu okresu z kolejnym testem (gdyby się nie pojawił ofkors). Chociaż dzisiaj mi nie smakowała kawa, a miałam tak w pierwszej ciąży, więc nadzieja się jeszcze tli
Dobrze, że sobie wątek założyłamJeszcze te ostnie dni możesz dominować. Bo potem już tylko mamuśki.