reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Hej. U mnie niestety bez zmian. Według męża 1 krecha. Ja "widzę" cień ale to musi być testowa bo raczej w 12 dpo byłoby ją widać trochę lepiej 🥴 próbowałam zrobić zdjęcie, ale cienia nie łapie więc tym bardziej nie mam się co łudzić 😔 także czekam na okres 😔
a kiedy powinna dostać okres?

a kiedy powinna dostać okres?
Ciężko stwierdzić. To jest drugi cykl po odstawieniu antykoncepcji 🙈 przez ostatni rok miałam 27-29 dni. Dziś jest 27 dc, i do dziś luteinę biorę. Miesiąc temu okres przyszedł 3 dnia po odstawieniu więc tak myślę że max 2 września przyjdzie. Dużej różnicy to nie robi bo i tak we wrześniu pauzujemy i spróbuję zrobić porządek z nogą.
Dziewczynki mój się pyta do kogo powinien się udać żeby nasienie sprawdzić. Do androloga? Czy tylko prywatnie? Zaskoczył mnie tym pytaniem i nie wiedziałam co mu odpowiedzieć 🙈😅

Ciężko stwierdzić. To jest drugi cykl po odstawieniu antykoncepcji 🙈 przez ostatni rok miałam 27-29 dni. Dziś jest 27 dc, i do dziś luteinę biorę. Miesiąc temu okres przyszedł 3 dnia po odstawieniu więc tak myślę że max 2 września przyjdzie. Dużej różnicy to nie robi bo i tak we wrześniu pauzujemy i spróbuję zrobić porządek z nogą.
Dziewczynki mój się pyta do kogo powinien się udać żeby nasienie sprawdzić. Do androloga? Czy tylko prywatnie? Zaskoczył mnie tym pytaniem i nie wiedziałam co mu odpowiedzieć 🙈😅
Może pójść sobie normalnie do specjalnego labu lub kliniki zrobić badanie nasienia. Jeśli macie bisko lab, który takie badanie robi to może pobrać próbkę do badania w domu i im zawieźć. Do tego warto byłoby zrobić usg jąder jeśli już mąż ma ochotę się badać. Do androloga poszłabym już z wynikami jeśli wyszłyby jakieś nieprawidłowości.

Może pójść sobie normalnie do specjalnego labu lub kliniki zrobić badanie nasienia. Jeśli macie bisko lab, który takie badanie robi to może pobrać próbkę do badania w domu i im zawieźć. Do tego warto byłoby zrobić usg jąder jeśli już mąż ma ochotę się badać. Do androloga poszłabym już z wynikami jeśli wyszłyby jakieś nieprawidłowości.
Dziękuję 🙂 jestem ciekawa czy to nie słomiany zapał, ale skoro spytał... to niech teraz idzie 🤣🤣

reklama
Do góry