nudella
Fanka BB :)
Zawsze możesz zrobić owulacyjny, 2 kreski zobaczysz jak jesteś przedNadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze możesz zrobić owulacyjny, 2 kreski zobaczysz jak jesteś przedNadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja
Nadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja
Również gratuluję dziewczyny, bardzo się cieszę!@Dulce123
@Ania_2400
@Brownie1992
Gratulacje dziewczyny
Nudnych ciąż dla Was, super , że końcówka miesiąca taka pomyślna, oby trend utrzymał się na dłużej
czuję się pominięta.......Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką
ja też się musiałam przypomnieć, bo jędza o mnie zapomniała!czuję się pominięta.......
taaa.... ledwo zaciążyła i już wyżej sra.....ja też się musiałam przypomnieć, bo jędza o mnie zapomniała!