nudella
Fanka BB :)
Jadłabym...Dzielę się kolacją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadłabym...Dzielę się kolacją
I tyle z relacji? Co kupiłaś i mu pokazałaś? Domyślił się ze wczoraj Cię wiózł na betę? przeczuwał coś?Powiedziałam, powiedziałam
Łezka się zakręciła
Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątkuI tyle z relacji? Co kupiłaś i mu pokazałaś? Domyślił się ze wczoraj Cię wiózł na betę? przeczuwał coś?
Ah racja! Przepraszam!Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką
Gratulacje! Teraz tylko nuda i relaks przez 9 msc.Mam
zrobiłam jeszcze proga: 58,60 ng/ml
Też poproszę, lubię takie historieWyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką
Co to w ogóle za komentarze z dupy?!?! Mega nieprofesjonalne. Nie umniejszając Twojej delikatności i anielskości oczywiścieJeszcze mi powiedział, że wyglądam jak mały, delikatny aniołek i w życiu nie uwierzyłby, że mam 23 lata, bo według niego 14 XD nazwał moją macicę zgrabną a jajniki małymi, poza tym nic nie powiedział. Ale jestem jeszcze umówiona do dwóch innych na inne terminy, w tym jedna pani prywatnie.
Ale chciałam cytologię tylko zrobić, więc chociaż tyle z tego wyszło
A Ty co dobrego dziś jesz? Trzeba sobie poszaleć, zanim mdłości Człowieka powaląAle dobra pasionka