reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

I aż tyle jej to zajęło? 😱
po 2 latach od starań dopiero szukałam ginekologa który zajmuje się niepłodnością, od lutego chodzę do nowej ginekolog i ona się mną zajęła jak normalny człowiek, wcześniej skupiliśmy się tylko na mężu jako że słabe nasienie itd a ona chciała mnie też sprawdzić i zrobiła mi wszystkie badania, miałam w lipcu monitoring na cyklu naturalnym i wyszło z tymi pęcherzykami i w sierpniu spóbowaliśmy stymulacje.

reklama
A kiedy masz tego fizjo? Tylko przy jednej ranie zrobiło Ci się zgrubienie?
Dopiero jak wrócimy z Egiptu udało mi się dopaść termin więc po połowie września.
Zgrubienie mam z lewej strony, po stronie bardziej czynnego jajnika. Rzadko mam owulacje z prawego. W ciągu roku monitoringu tylko raz trafiłam na owu z prawego.
Mam jeszcze wizytę u mojej gin przed wyjazdem. Liczylam, że to już będzie ciążowa wizyta przed urlopem.

O jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzis 🤗 bo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie 🤩 już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty 😅
Ale super! Wygląda na to, że świetnie trafiliście!

O jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzis 🤗 bo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie 🤩 już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty 😅
Bombowa wiadomość! 😍
Ktoś w Krakowie takiego lekarza poleci ? 😁

Fantastycznie! 😍

Dopiero jak wrócimy z Egiptu udało mi się dopaść termin więc po połowie września.
Zgrubienie mam z lewej strony, po stronie bardziej czynnego jajnika. Rzadko mam owulacje z prawego. W ciągu roku monitoringu tylko raz trafiłam na owu z prawego.
Mam jeszcze wizytę u mojej gin przed wyjazdem. Liczylam, że to już będzie ciążowa wizyta przed urlopem.
A ten ból był chwilowy i ustąpił całkiem? Jeśli Ci dokucza, to myślę, że spokojnie możesz sobie wziąć coś rozkurczowego. Dobrze, że masz jeszcze wizytę przed wyjazdem. Przynajmniej na wakacjach nie będziesz się tak tym stresować.

A ten ból był chwilowy i ustąpił całkiem? Jeśli Ci dokucza, to myślę, że spokojnie możesz sobie wziąć coś rozkurczowego. Dobrze, że masz jeszcze wizytę przed wyjazdem. Przynajmniej na wakacjach nie będziesz się tak tym stresować.
To nie był ból tej blizny tylko po prostu taki atak skurczu i bólu w jednym. Po dosłownie paru minutach przeszlo i już jest okej także nie muszę nic brać 😊
Po prostu się przestraszyłam. A blizna głównie jedna mnie ciągnie, ale bolały podczas planka więc zrezygnowałam z niego i nie robię żadnych ćwiczeń na brzuch.

reklama
Do góry