reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Pojechałam na zakupy weekendowe. Piątek rano fajnie, bo ludzi nie ma. No ludzi nie ma, ale babsztyle nadal są. No i dwie takie 60tki żebym je puściła w koleje, bo jedna kasa a one kaja tylko po 2 rzeczy. No miały trochę więcej. Ja „No niestety nie mogę. Spieszę się do pracy”. O jezusie w kapelusie jak one mnie tam obgadały. Żebym sama sobie do samoobsługowej szła. Że one nie maja karty, a karta moja biedronka nie zapłacą. Potem na kasjerkę swoją frustracje zaczęła przerzucać jedna z nich, żeby druga kasę otworzyły. Kasjerka z samoobsługowych, że zaprasza, że kasy są właśnie na pare produktów a nie na cały wózek (No słyszała wymianę zdań i ich obgadywanie)
No wścieku dupy chciały dostać.
Zrobiłam zakupy, zapakowałam do samochodu, odwożę wózek. A te dwie urocze kobiety ploteczki przed sklepem - No tylko im kawy brakowało. Nie omieszkała rzucić „o widzę, że już panie się nie spieszą”. No co za ludzie.

reklama
Ej przychodzę z polecajką. Między frytkami a frytkami z maca przydałoby się tez coś zjeść innego. Na instagramie „odżywiamy przyszłe mamy” macie możliwość pobrania darmowego płodnego jadłospisu na tydzień o kaloryke 1850 albo 2200. Fajnej to wyglada. Dodatkowo jeszcze darmowy eBook na jesienne owsianki.
IMG_8272.jpeg

O jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzis 🤗 bo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie 🤩 już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty 😅

O jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzis 🤗 bo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie 🤩 już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty 😅
jeeeeej, jak super!

Ej przychodzę z polecajką. Między frytkami a frytkami z maca przydałoby się tez coś zjeść innego. Na instagramie „odżywiamy przyszłe mamy” macie możliwość pobrania darmowego płodnego jadłospisu na tydzień o kaloryke 1850 albo 2200. Fajnej to wyglada. Dodatkowo jeszcze darmowy eBook na jesienne owsianki.
☹️ prawie nic jadalnego.🥺

reklama
Super

Do góry