reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
To nie był ból tej blizny tylko po prostu taki atak skurczu i bólu w jednym. Po dosłownie paru minutach przeszlo i już jest okej także nie muszę nic brać 😊
Po prostu się przestraszyłam. A blizna głównie jedna mnie ciągnie, ale bolały podczas planka więc zrezygnowałam z niego i nie robię żadnych ćwiczeń na brzuch.
Nie o samą bliznę chodzi, bo blizna jest tylko powierzchowna, a to co dzieje się w środku to inna sprawa. To było tylko przejście dla narzędzi, którymi "wędrowali" sobie po brzuchu. Mówiłaś, że wycięli dużo ognisk, więc może w tamtej okolicy też coś było. Albo kupa nie wyrobiła na zakręcie. 🤪

O jeżuniu, Dziewczyny! Napisałam lekarzowi, ze termin w poradni jest dostępny dopiero 10 listopada i nie chcemy czekać tak długo wiec poprosiłam aby potwierdził czy mogę zrobić pakietu z testdna, a doktor na to, żebyśmy przyjechali do niego dzis 🤗 bo akurat jest tam do 13:00 i jakoś nas wciśnie 🤩 już czekam na męża aż mnie podejmie z roboty 😅
super 🥰

☹️ prawie nic jadalnego.🥺
No wiem, brakuje frytek z maca :D
Dla mnie Patrząc na odżywczość i wartościowość posiłków to jest naprawdę fajny jadłospis. Przede wszystkim różnorodność a nie wymyślność. No i nie są wymagające. W porównaniu z tym co czasami czytam na akademii płodności.
Ale to moje zdanie, każdy może mieć swoje. Jak dupe :D

reklama
Do góry