reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama

Załączniki

• 191bb860-41d8-4c45-94d5-03fdced6cc7c.jpeg
    191bb860-41d8-4c45-94d5-03fdced6cc7c.jpeg
    54,7 KB · Wyświetleń: 48
Hej,

Miałam napisać co z tym kubeczkiem Ferti lily
No więc wywaliłam to. Próbowałam jeszcze dwa razy..ale serio straciłam zapal.
Nie będę tego używać.. więc idzie do kosza.Szkoda bo 120.zl.
Ale zanim pojdzie do kosza to może któraś z Was stosuje to moze napisze jak to dziadostwa wlozyc żeby nie wypadło.

😀
A ja dziś zjadłam sushi na obiade🍤🥢
Ja używałam i nie mialam żadnych problemów. Użycie dokładnie jak w instrukcji. Przy wkładaniu oczywiście zginamy na pół. Działało i w pozycji stojącej i leżącej. Co prawda u mnie nie zadzialal i ciąży nie ma, ale to nie wina kubeczka, tylko problemów z zajściem w ciążę. Planuje używać jako kubeczek menstruacyjny w przyszłości więc nie wyrzucam. Nic nie cieknie po użyciu go 😀

Hej,

Miałam napisać co z tym kubeczkiem Ferti lily
No więc wywaliłam to. Próbowałam jeszcze dwa razy..ale serio straciłam zapal.
Nie będę tego używać.. więc idzie do kosza.Szkoda bo 120.zl.
Ale zanim pojdzie do kosza to może któraś z Was stosuje to moze napisze jak to dziadostwa wlozyc żeby nie wypadło.

😀
A ja dziś zjadłam sushi na obiade🍤🥢
Ja się podpinam pod Twoje pytanie, też rozważam. Mam tak słabą koncentrację, że wolałabym żeby żaden plemnik nie zdezerterował i nie nawiał :D

Ja mam takie pytanie o te frytki:
- czy mogą być chipsiki/bataty/inne
- czy zainteresowane chcą żebym je zjadła na szczęście jesli po tym miesiącu będę jeszcze pauzować 🫣🤣

Ja mam takie pytanie o te frytki:
- czy mogą być chipsiki/bataty/inne
- czy zainteresowane chcą żebym je zjadła na szczęście jesli po tym miesiącu będę jeszcze pauzować 🫣🤣
obawiam się, że to muszą być frytki konkretnie z maczka 😅
I oczywiście, nie ma wymówek, obiecałaś, to musisz jeść za nas wszystkie po kolei, nawet jak już będziesz z powrotem na mamusiach 😁

reklama
Do góry