reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja bym dlatego bardziej chyba się tego pai przyczepiła no i ewentualnego zespołu
No zobaczymy co z tym fospolipidowym będzie. Na razie muszę zrobić badania.
Czysto naukowo i z ciekawości pójdę do Pana doktora A :) aby Wam przekazać informacje jak przebiega jego plan dalej.
Mąż po tym ma motywacje aby nie palić, nie ma piwka, bo ciepło. Wcina więcej warzyw. Suple. Zwróciłam mu mocna uwagę na to co pisaliście, że może mieć to odwrotny skutek, bo stres. Natomiast jestem zdania tego co moja lekarka, u której jestem pacjentka długo, że to problem z utrzymaniem a nie uzyskaniem ciąży.

Hej,

Miałam napisać co z tym kubeczkiem Ferti lily
No więc wywaliłam to. Próbowałam jeszcze dwa razy..ale serio straciłam zapal.
Nie będę tego używać.. więc idzie do kosza.Szkoda bo 120.zl.
Ale zanim pojdzie do kosza to może któraś z Was stosuje to moze napisze jak to dziadostwa wlozyc żeby nie wypadło.

😀
A ja dziś zjadłam sushi na obiade🍤🥢

Hej,

Ale zanim pojdzie do kosza to może któraś z Was stosuje to moze napisze jak to dziadostwa wlozyc żeby nie wypadło.

😀
Ja niestety tylko o tym słyszałam 🤷

Hej,

😀
A filmiki na YouTube nie pomogły? 😞 cholera tyle kasy, tak reklamowane, a nie nadające się do użytku? Masakra

reklama
Do góry