Bolilol
Fanka BB :)
cieszę się, że jesteś gotowa na to poświęcenie dla nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cieszę się, że jesteś gotowa na to poświęcenie dla nas
No ba! To raczej oczywiste, ze przez sentyment do kresek i sympatie do was. A poza tym muszę dawać dobry przykładcieszę się, że jesteś gotowa na to poświęcenie dla nas
A ma ten kubeczek rozmiary? Bo jeśli tak, to może za mały wzięłaśHej,
Miałam napisać co z tym kubeczkiem Ferti lily
No więc wywaliłam to. Próbowałam jeszcze dwa razy..ale serio straciłam zapal.
Nie będę tego używać.. więc idzie do kosza.Szkoda bo 120.zl.
Ale zanim pojdzie do kosza to może któraś z Was stosuje to moze napisze jak to dziadostwa wlozyc żeby nie wypadło.
A ja dziś zjadłam sushi na obiade
Zwal to na moj wiekJa ci nawet odpisywalam, że u mnie powoli ale się wybarwiaja. Może dziady się zestarzały, a nic innego po przeprowadzce w kartonach nie znalazłam...jak się odgrzebie to może wygrzebie pinki chociaż... tym razem ten dziad mi nawet owu nie pokazalPisałam na majówkach o Horienach, nawet porównanie z DL robiłam. Jak to czyta się posty
nie ma sprawy, edytowalam post i dodałam screen relacji na którą zadałam tej dr pytanie.
Posiadanie wszystkich symptomów pt.bol jajników, cyckow itp.tez nie jest razu gwarantem czy wyznacznikiem zlych hormonow. U mnie nie jest. Może to jest jak z wrażliwością ludzi, jedni mają większą i emocje od razu, a inni jak taran do przodu i pewnie tak moze byc i z organizmem i reagowaniem na jakiekolwiek zmiany, jedni żadnych objawów, bo organizm nie reaguje, a niektóre wszystkie symptomy...Na pewno warto sprawdzić, ale z tego z rozumiem brak PMS czy też bolesnych miesiaczek to może być raczej dobry znak
a jak Ci się mieszka na nowym tak w ogóle? Zadowolona ze zmiany?Zwal to na moj wiekJa ci nawet odpisywalam, że u mnie powoli ale się wybarwiaja. Może dziady się zestarzały, a nic innego po przeprowadzce w kartonach nie znalazłam...jak się odgrzebie to może wygrzebie pinki chociaż... tym razem ten dziad mi nawet owu nie pokazal
Posiadanie wszystkich symptomów pt.bol jajników, cyckow itp.tez nie jest razu gwarantem czy wyznacznikiem zlych hormonow. U mnie nie jest. Może to jest jak z wrażliwością ludzi, jedni mają większą i emocje od razu, a inni jak taran do przodu i pewnie tak moze byc i z organizmem i reagowaniem na jakiekolwiek zmiany, jedni żadnych objawów, bo organizm nie reaguje, a niektóre wszystkie symptomy...
W każdą stronę to nic złego. A co do lekarzy to wiadomo, co lekarz to opinia, tyle, że inna
Bardzo, choć wciąż jesteśmy na kartonach czasu brak na wszystko, i jeszcze wciąż jakieś ekipy dokanczaja, a schody będą dopiero za miesiac, drzwi za 2 tyg. (Wiecie jak sie kuzwa ciezko starac jak trzeba czekac zeby starsze zasnely i nie slyszaly rodzicow?? Maz ciagle klnie, ze czekamy do polnocy i ze za pozno chodza spac) także lekko po harcersku, ale jestem zadowolona ze zmiany i dodatkowy pokoik czeka na 2 kreski...a jak Ci się mieszka na nowym tak w ogóle? Zadowolona ze zmiany?
Nie ma.A ma ten kubeczek rozmiary? Bo jeśli tak, to może za mały wzięłaś
Nie umiem Ci pomócNie ma.
Łap zdjęcia z termometrem dla porównania, nie mam nic innego pod ręką Zobacz załącznik 1560288
Na tym zdjęciu ten kubeczek wyglada jak narzędzie torturNie ma.
Łap zdjęcia z termometrem dla porównania, nie mam nic innego pod ręką Zobacz załącznik 1560288