Bolilol
Fanka BB :)
no dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotnaBo musiałam sobie wszystko w głowie poukładać xD A że ja inżynier jestem to lodówka najważniejsza xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotnaBo musiałam sobie wszystko w głowie poukładać xD A że ja inżynier jestem to lodówka najważniejsza xD
Czy któraś z Was używa lodówki do leków? Muszę kupić i zupełnie nie orientuję się co i jak, jakiej firmy wybrać, na co zwrócić uwagę. Więc jeśli macie jakieś doświadczenie w tym zakresie to proszę o pomoc.
Naprawdę fajnie Myślałam, że będę jakoś emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzić, ale nie. Póki co pełen luzik.no i pięknie!
A jesli mozna spytac to na co tabletki?Kuźwa, nie wiem czy mam okres czy plamię, a muszę wziąć tabletki antykoncepcyjne od miesiączki przecież
Postaram się Ale w sumie zastanawiamy się czy nie zrezygnować z tej wizyty za tydzień.no dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotna
na wyciszenie jajników przed stymulacją do in vitroA jesli mozna spytac to na co tabletki?
Dziękuję, ale ja potrzebuję jakieś małe ustrojstwo na akumulator, które będzie można zabrać ze sobą w podróż.Mam na oddziale coś takiego i jest póki co bezawaryjna.
to naprawdę świetnie! A jakie leki i dawki Ci rozpisała?Naprawdę fajnie Myślałam, że będę jakoś emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzić, ale nie. Póki co pełen luzik.
Aaa. No to akurat zabierasz agregat i jazda.Dziękuję, ale ja potrzebuję jakieś małe ustrojstwo na akumulator, które będzie można zabrać ze sobą w podróż.