Brownie1992
Moderator
Wieśniara. Już nie chce od niej kiełbasy.Tobie też nic nie napisała?
Ja nie wiem. Nie rozumiem
Przecież to podstawa. Mężowi można nie zdawać sprawozdania, ale na kreskach obowiązkowo. To naruszenie kreskówej konstytucji!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wieśniara. Już nie chce od niej kiełbasy.Tobie też nic nie napisała?
Ja nie wiem. Nie rozumiem
Przecież to podstawa. Mężowi można nie zdawać sprawozdania, ale na kreskach obowiązkowo. To naruszenie kreskówej konstytucji!
Gdybyśmy jechali na wakacje autem to nie byłoby problemu, ale agregat do samolotu to wyzwanieAaa. No to akurat zabierasz agregat i jazda.
Bemfola 150j, Menopur 100j, Ganirelix 1x1to naprawdę świetnie! A jakie leki i dawki Ci rozpisała?
A tak z ciekawości: można normalnie transportować takie lodówki samolotem?Gdybyśmy jechali na wakacje autem to nie byłoby problemu, ale agregat do samolotu to wyzwanie
Nawet rozważaliśmy wyjazd autem, ale chwilowo nie ma którym jechać
Tego jeszcze nie wiemA tak z ciekawości: można normalnie transportować takie lodówki samolotem?
Zraniłaś moje serce...Wieśniara. Już nie chce od niej kiełbasy.
Ty moje bardziej !Zraniłaś moje serce...
Przepraszam. Obiecuję poprawę.Ty moje bardziej !