reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Bolesne i obfite miesiaczki są pierwszym powodem do diagnozowania czy to nie jest endometrioza. Zwlaszcza z wymiotami, zaslabnieciami i migrenami. To byly moje pierwsze objawy. Ładowanie w Ciebie leków z grupy NLPZ bez żadnej diagnostyki nie jest zbyt rozsadne. Jeśli mogę coś doradzić to zainteresuj się tematem i koniecznie wybierz do specjalisty od diagnozowania endo.
Moim problemem jest bol, okresy nie sa obfite, migren tez nie mam, co nie oznacza, ze to nie endometrioza. Mialam robione usg i konsultowalam to z roznymi ginekologami ale kazdy mowil, ze taka moja uroda… Odnosnie tych lekow to nie bylam swiadoma, ze one sa az tak powazne, zostaly mi przepisane z informacja, ze sa lepsze niz ketonal wiec w sumie zaufalam lekarzowi i sie w to nie wglebialam. 😥 Jesli ktos ma do polecenia kogos w Krakowie to prosze o namiary. Bede wdzieczna.

reklama
Moim problemem jest bol, okresy nie sa obfite, migren tez nie mam, co nie oznacza, ze to nie endometrioza. Mialam robione usg i konsultowalam to z roznymi ginekologami ale kazdy mowil, ze taka moja uroda… Odnosnie tych lekow to nie bylam swiadoma, ze one sa az tak powazne, zostaly mi przepisane z informacja, ze sa lepsze niz ketonal wiec w sumie zaufalam lekarzowi i sie w to nie wglebialam. 😥 Jesli ktos ma do polecenia kogos w Krakowie to prosze o namiary. Bede wdzieczna.
W Krakowie Szpital Uniwesytecki ma oddział leczenia endometriozy na Jakubowskiego na NFZ. Prywatnie Janowiec, ale do niego terminy są długie, sa listy rezerwowe i też cena niemała. Jak potrzebujesz pomocy to odezwij się na priv.
I nie ma czegoś takiego jak "taka Pani uroda" Dziewczyny jak słyszycie taki tekst to spierdalajcie w podskokach od takiego zjeba!

Czy któraś z Was używa lodówki do leków? Muszę kupić i zupełnie nie orientuję się co i jak, jakiej firmy wybrać, na co zwrócić uwagę. Więc jeśli macie jakieś doświadczenie w tym zakresie to proszę o pomoc.

@Brownie1992 robisz jeszcze planki i przysiady?
Ale mi było dzisiaj ciężko, 145 przysiadów i 145 sekund planka to nie przelewki 🥵
Przysiady tak, planków niestety nie. Nie robię żadnych ćwiczeń na brzuch aż do fizyty u fizjo. Mocno bolą mnie blizny po laparo i jedna zamieniła się w wielka kluchę

reklama
Do góry