reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Bolesne i obfite miesiaczki są pierwszym powodem do diagnozowania czy to nie jest endometrioza. Zwlaszcza z wymiotami, zaslabnieciami i migrenami. To byly moje pierwsze objawy. Ładowanie w Ciebie leków z grupy NLPZ bez żadnej diagnostyki nie jest zbyt rozsadne. Jeśli mogę coś doradzić to zainteresuj się tematem i koniecznie wybierz do specjalisty od diagnozowania endo.
Moim problemem jest bol, okresy nie sa obfite, migren tez nie mam, co nie oznacza, ze to nie endometrioza. Mialam robione usg i konsultowalam to z roznymi ginekologami ale kazdy mowil, ze taka moja uroda… Odnosnie tych lekow to nie bylam swiadoma, ze one sa az tak powazne, zostaly mi przepisane z informacja, ze sa lepsze niz ketonal wiec w sumie zaufalam lekarzowi i sie w to nie wglebialam. 😥 Jesli ktos ma do polecenia kogos w Krakowie to prosze o namiary. Bede wdzieczna.

reklama
Moim problemem jest bol, okresy nie sa obfite, migren tez nie mam, co nie oznacza, ze to nie endometrioza. Mialam robione usg i konsultowalam to z roznymi ginekologami ale kazdy mowil, ze taka moja uroda… Odnosnie tych lekow to nie bylam swiadoma, ze one sa az tak powazne, zostaly mi przepisane z informacja, ze sa lepsze niz ketonal wiec w sumie zaufalam lekarzowi i sie w to nie wglebialam. 😥 Jesli ktos ma do polecenia kogos w Krakowie to prosze o namiary. Bede wdzieczna.
W Krakowie Szpital Uniwesytecki ma oddział leczenia endometriozy na Jakubowskiego na NFZ. Prywatnie Janowiec, ale do niego terminy są długie, sa listy rezerwowe i też cena niemała. Jak potrzebujesz pomocy to odezwij się na priv.
I nie ma czegoś takiego jak "taka Pani uroda" Dziewczyny jak słyszycie taki tekst to spierdalajcie w podskokach od takiego zjeba!

Czy któraś z Was używa lodówki do leków? Muszę kupić i zupełnie nie orientuję się co i jak, jakiej firmy wybrać, na co zwrócić uwagę. Więc jeśli macie jakieś doświadczenie w tym zakresie to proszę o pomoc.

@Brownie1992 robisz jeszcze planki i przysiady?
Ale mi było dzisiaj ciężko, 145 przysiadów i 145 sekund planka to nie przelewki 🥵
Przysiady tak, planków niestety nie. Nie robię żadnych ćwiczeń na brzuch aż do fizyty u fizjo. Mocno bolą mnie blizny po laparo i jedna zamieniła się w wielka kluchę

reklama
Do góry