Brownie1992
Moderator
Raczej nie bo będą podchodzić do 2 in vitro jak młoda się ogarnieNie chce sprzedać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie bo będą podchodzić do 2 in vitro jak młoda się ogarnieNie chce sprzedać?
No to szukam nówki. DziękujęRaczej nie bo będą podchodzić do 2 in vitro jak młoda się ogarnie
No. Masz szczęście, że Cię lubięPrzepraszam. Obiecuję poprawę.
Bardzo chętnie I na mamuśkach z kimś znajomym raźniej będzie@Haynee86 znowu będziemy testować tego samego dnia?
Chodź się umówimy i wysikamy 2 krechy zapoczątkujemy serie pozytywów z ostatniego dnia sierpnia
Wyczytałam, że można w podręcznym i że na niektóre leki potrzebne jest zaświadczenieA tak z ciekawości: można normalnie transportować takie lodówki samolotem?
A to spoko, jemu się zdarza kilka razy w tygodniuAle żeby nie było - ja nie śpię codziennie 4 godziny po obiedzie zdąża mi się raz na dwa miesiące tyle pospać jak mój organizm tego potrzebuje i mnie mózg nie wybudzi
O, gratulacje! I dziękujęJa nie mogę się tu wypowiadać ze względu na grudniowego chłopca w moim brzuchu, ale super że Ci się ułożyło i trzymam kciuki za starania!
Widziałam, tylko one są wysyłane z Chin i jakoś nie mam zaufania. Z Polski nie znalazłam.@Avy a może taka lodówka na insulinę by zmieściła leki? Nie mam takiej, tylko szybki Google search: https://allegro.pl/oferta/przenosna...MIk5-W_MbzgAMVD0JBAh0SSg07EAQYDCABEgJcY_D_BwE