Moonstone
Moderator
Ja bardzo często przegryzamA tez Ci mięknie ta kapsułka od upału? Ja raz przez przypadek przegryzlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo często przegryzamA tez Ci mięknie ta kapsułka od upału? Ja raz przez przypadek przegryzlam
Tak mam tez jakiś kapsułki z witamina D w takim plastikowym opakowaniu z nakrętka i dzisiaj się zdziwiłam ze puste bo nic nie grzechotalo jak podniosłam. Otwieram a tam wszystkie sklejone do siebie… chyba zacznę wszystkie suple trzymać w lodowce.A tez Ci mięknie ta kapsułka od upału? Ja raz przez przypadek przegryzlam
Różnie. Dziękuję, że pytasz. Było kilka dobrych dni w okolicy długiego weekendu, ale generalnie taka sinusoida. Ja wyczekuję urlopu we wrześniu. Głowa chociaż od pracy odpocznieJak się w ogóle czujecie ?
Ja teżja też nie
MusimyJa w tym cyklu miałam jakiś pseudocień dzień przed okresem....myślę "jutro na bank będzie lepiej widać" i zaczął się okres stulecia cholera wie, czy to nie był jakiś biochem Fascynuje mnie to, że przed pierwszym dzieckiem nie wysikałam ani pół fałszywej kreski, a teraz już 3 takie cykle zaliczyłam. Dwa razy robiłam betę i nic nie wyszło, czyli 100% fałszywka, tym razem już sobie odpuściłam i postanowiłam poczekać. Trzymam sobie kciuki za wrzesień za coś trzeba także damy radę jak nie dziś, to za miesiąc
U mnie w rodzinie na odwrót, rodzice żadnych problemów, moje rodzeństwo też, mają dzieci z pierwszych seksów, więc generalnie ja też tak powinnam a u mnie ponad 3,5 roku starań i nic w każdej rodzinie jest jakiś pechowiec, w tej rodzinie jestem to ja..U nas podobna historia, o moją siostrę starali się 4 lata, ja to dzieło "czuję, że dzisiaj zajdę....- no to chodź" i o to jestem , o mojego męża starali się 1,5 roku...my o młodego 2,5 Nie wiem, czy mnie dziewczyny nie zlinczują ale jeśli masz taką historię w rodzinie to chyba pokusiłabym się o pakiet na trombofilie (to jest dziedziczne). Ja długo zwlekałam, a jak zrobiłam.... wdrożyliśmy zmiany i szybciutko zaszłam. Teraz też mam taki plan Trzymam mocno kciuki
Ciemny brąz, 32 lata i włosów siwych mam od gromaTo dopisujcie ile macie lat od razu i kolor włosów
Mam ciemny brąz, 34 lata i miałam jednego siwego włoska. Wyrwałam i czekam czy sprawdzi się teoria o niewyrywaniu bo będzie wysyp
Moi rodzice wiedzą tylko o jednym moim poronieniu bo musiałam iść. do szpitala. O drugim nie mówiłam nic. Powiedziałam im, żeby mi nie życzyli drugiego dziecka i nie mówili, żebym sobie zrobiła córeczkę bo sa marne szansę na dziecko. Ale wiedzą, że latam po lekarzach i chciałabym mieć. Więc chyba liczą bardzo na to, stąd te teksty.Ja żałuję, że mówiłam rodzicom o planie na drugie dziecko...w sumie nie ja, tylko mój mąż się wygadał... Teraz co przyjeżdżam to tak patrzą...tak wiecie "chcesz nam coś powiedzieć?" I przerobiłam już..." No teraz to Ty może na bociany nie patrz" itp. nie ogarniam dlaczego wszyscy dookoła chcą nam układać życie
ja trzymam w szafce w zacienionym miejscu, więc tragedii nie ma, ale te wszystkie kapsułki olejowe są ewidentnie dużo bardziej miękkie. Najgorzej jest z tymi, które już rozłożę do mojego tygodniowego podzielnika na leki, on stoi na wierzchu i w sumie potrafią mi się skleić wtedy też. Najgorzej, że przez to łatwo przypadkiem przegryźćTak mam tez jakiś kapsułki z witamina D w takim plastikowym opakowaniu z nakrętka i dzisiaj się zdziwiłam ze puste bo nic nie grzechotalo jak podniosłam. Otwieram a tam wszystkie sklejone do siebie… chyba zacznę wszystkie suple trzymać w lodowce.