reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Różnie. Dziękuję, że pytasz. Było kilka dobrych dni w okolicy długiego weekendu, ale generalnie taka sinusoida. Ja wyczekuję urlopu we wrześniu. Głowa chociaż od pracy odpocznie
do września niedale, jeszcze tylko troszkę! a jedziecie gdzieś odpocząć razem? Mąż podtrzymuje chęć udziału w terapii?

reklama
Ja też należę do siwulców. Pierwsze siwe włosy znalazłam po 20 roku życia :) Teraz mam 32 lata i tak klasycznie - siwe u nasady na skroniach i z tyłu. Tak od roku - dwóch farbuje się co 3 miesiące na swój kolor ;D na razie styka. To mój na razie największy i jedyny kompleks ;D no ale tego nie da się niczym powstrzymać ani nie ma się na to wpływu

Moi rodzice wiedzą tylko o jednym moim poronieniu bo musiałam iść. do szpitala. O drugim nie mówiłam nic. Powiedziałam im, żeby mi nie życzyli drugiego dziecka i nie mówili, żebym sobie zrobiła córeczkę bo sa marne szansę na dziecko. Ale wiedzą, że latam po lekarzach i chciałabym mieć. Więc chyba liczą bardzo na to, stąd te teksty.

Bardziej bolą teksty od rodziny męża, że nie mam drugiego bo jestem leniwa albo, że wolimy imprezować i wyjeżdżać a z jednym łatwiej.... ale nigdy nie usłyszałam tego wprost a szybko bym ukróciła takie gadanie.
daj namiary na rodzinę męża.

reklama
Do góry